Szerintetek az hülyeség ha 13évesen sminkelem magam?
Figyelt kérdés
Persze nem olyan erősen, egy kis korrektor, néha alapozó de nagyon keveset és szempillaspirál. Így sokkal jobban érzem magam a bőrőmben2015. máj. 18. 17:01
1/3 anonim válasza:
Ennyi belefér, de azért jobb, ha smink nélkül is elfogadod és felvállalod magad, mégiscsak az a valódi arcod. :)
2/3 anonim válasza:
13 évesen minek az alapozó? A többi oké, csak ezt nem értem.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem sok, alig látszik. Semmi baj nincsen vele. Mindenki más, 13 évesen sem sima és makulátlan mindenkinek a bőre, sőt szerintem a többségnek ebben a korban van a legtöbb bőrhibája. Nekem is borzasztóan nézett ki akkor az arcom, most már valamivel jobb, de szép az nem lesz soha. A szempillaspirál meg szerintem mindenkit csak szebbé tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!