Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek az hülyeség ha...

Szerintetek az hülyeség ha 13évesen sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Persze nem olyan erősen, egy kis korrektor, néha alapozó de nagyon keveset és szempillaspirál. Így sokkal jobban érzem magam a bőrőmben

2015. máj. 18. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi belefér, de azért jobb, ha smink nélkül is elfogadod és felvállalod magad, mégiscsak az a valódi arcod. :)
2015. máj. 18. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
13 évesen minek az alapozó? A többi oké, csak ezt nem értem.
2015. máj. 18. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem sok, alig látszik. Semmi baj nincsen vele. Mindenki más, 13 évesen sem sima és makulátlan mindenkinek a bőre, sőt szerintem a többségnek ebben a korban van a legtöbb bőrhibája. Nekem is borzasztóan nézett ki akkor az arcom, most már valamivel jobb, de szép az nem lesz soha. A szempillaspirál meg szerintem mindenkit csak szebbé tesz.
2015. máj. 18. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!