Lanyok! Ti mikor kezdtetek el sminkelni magatokat? Hany évesek voltatok akkor? Az baj ha 14evesen nem sminkelem magam?
Én 15 évesen kezdtem, alapozó és púder, m pattanásos voltam. Amúgy nem sminkeltem volna.
Aztán 18 évesen jött a szempilla, aztán a szemfesték 19 éves korom körül.
Persze én másik korosztály vagyok :D
34n
15 vagyok, és kb. fél éve (szintén 15) évesen kezdtem el. Bb krémet, korrektort a bőröm miatt, és a bb krém korrektor miatt pedig púdert használok. Ezen kívül szájfény és szempillaspirál
De ha neked szép a bőröd, vagy nemondd érzed jól magad sminkben, akkor semmiképp se sminkelj!
Még nem kezdtem el.
(Azt nem tartom sminkelésnek, hogy évi egyszer kétszer felteszek egy kis szempillaspirált.)
30N
És nem hiányzik.
Inkább az arcbőrömmel törődök, hogy ne kelljen maszk mögé bújnom.
14 évesen a ballagásomra anyu sminkelt ki, elfedte a bőrhibáim és egy szolid natúr sminket készített nekem. Amikor gimibe mentem kezdtem el sminkelni, 15-16 évesen viszonylag durván nyomtam, mindig alapozó, szemfesték, néha púder. 17 éves korom körül már visszafogtam magam, egyre kevesebbet sminkeltem, áttértem egy natúrabb vonalra, eseményekkor készítettem valami komolyabbat. Manapság a szememmel kezdek valamit, általában spirál meg szemhéjpúder, lekezelem az arcom, ha éppen pattanásosabb vagyok, akkor BB krémet használok. Alkalmakkor sminkelek jobban.
20L
9.-től (14 évesen) kezdtem használni szempillaspirált. Bőrhibákra pedig korrektort. Alapozót olyan ne használjon akinek zsíros vagy pattanásos a bőre, mert az alapozó mégjobban eltömíti a pólusokat.
Szerintem nevetséges ha egy 14-15 éves erősen sminkeli magát.
Szia!
Én csak szempillaspirált használok,meg korrektort,és majd alapozót is fogok,mivel rengeteg bőrhibám van sajnos....:(
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!