Ti mikor szoktátok magatokat sminkelni?
A suliba sminkelitek magatokat??
Osztálykiránduláson??
Családi ünnepeken??
Iskolai ünnepélyeken??
Ha valamelyik igen mit használtok?? Szempillaspirál szemceruza.....ilyenekre gondolok
Én nem nagyon sminkelem magam max ha fellépesem van
Ezt a 13-14 évesektől kérdezném de a többiek válaszát is várom aki még emlékszik vagy gondolja hogy ilyenkor szokta sminkelni magát
13/L
suliba és családi ünnepekre : alapozó,pirosító,szempillaspirál,szájfény
osztálykirándulásra csak spirál +labello (15/l)
Annyi idősen én is sminkeltem magam eléggé. (bb krém, púder, szempillaspirál, labello, korrektor). Azóta értem egy kicsit és rájöttem hogy teljesen felesleges ilyen korba sminkelni. Hidd el nem számít annyit mint amennyit gondolod. Ha nem tartanak szépnek azon elsősorban igényességben tudsz változtatni, és hogy mennyi időt szánsz arra hogy elkészülődj. Ha meg szépnek tartanak, akkor nem fog változtatni a smink rajta, max csak néznek az emberek, hogy ilyen korba minek sminkelsz.
Most 15/L vagyok, suliba labello, ha nagyon fáradt a fejem akkor korrektor karikákra, családi ünnepeken semmiképp, iskolai ünnepélyeken pedig szempillaspirál, korrektor, szájfény.
Azt ajánlom tartsd így ne nagyon sminkeld magad mert ilyen korba nagyon gáz, a fiúk is naturálisan szeretik ;) meg ha változtatni akarsz valamin, legyen az smink vagy teljes kinézet, azt ajánlom fokozatosan vezesd be, én is fokozatosan jöttem le a sminkelésről, és tök jól érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!