Szerintetek is butaság, baba mellett otthonra sminkelni magatokat?
Nem nagy dologra gondolok, csak pici alapozó, vagy színezett hidratáló, szempillaspirál, pici arcpirosító. Tényleg csak egy 2 perces smink.
Sokan lehurrogtak eddig, hogy minek, meg hagyjam legalább a bőröm most pihenni....de ha belenézek a tükörbe egy fáradt- nyúzott arc néz vissza, élet sincs benne....na még ha éjszakázni is kell, akkor ez szor10. :)
:)
Na igen, Ő is értékeli.
Kedves utolsó. Nyílván "viccként" értelmezendő. Azért egy pici sminkkel szerintem minden nő jobban tud kinézni.
Szerintem meg nálad vannak gondok....mi boldogok vagyunk együtt. :)
/Bocs a kritikát, én nem sértegetni akartalak. :) /
Én a gyerekek előtt rendszeresen sminkeltem maga. Aztán eltelt 3 év, szültem 2 gyereket, a smink teljesen elmaradt (csak alkalomra, ha mentünk nagy ritkán valahova).
Most jött el az a pont amikor besokalltam, én is meguntam, hogy mindig egy nyúzott, fáradt arc néz vissza rám, úgyhogy megfogadtam, hogy ezentúl mindig szánok rá 3 percet (mert tényleg nem tart tovább), hogy kicsi kisminkeljem magam.
Úgyhogy most a reggeli arctisztítás után feldobok egy könnyű alapozót, ceruzával megigazítom a szemöldököm, pici arcpír és ajakápoló. Sokkal jobb így kilépni az utcára vagy akár apát hazavárni:) És nem, nem szeret jobban a férjem ettől, de neki sem mindegy, hogy egy önbizalomhiányos, elfáradt anyuka várja haza, vagy egy kivirult mosolygós nő, aki még jól is néz ki:)
Úgyhogy kedves kérdező igen, sminkeld csak magad, szerintem ennyi tényleg belefér és igazán sokat dob az ember hangulatán, önbizalmán:)
A 08:03-nak írtam a választ. :)
Én mindig sminkeltem, gyerek előtt is.Én így érzem jól magam. Csak jó minőségű termékeket használok. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!