Szerintetek is butaság, baba mellett otthonra sminkelni
magatokat?
Figyelt kérdés
Nem nagy dologra gondolok, csak pici alapozó, vagy színezett hidratáló, szempillaspirál, pici arcpirosító. Tényleg csak egy 2 perces smink.
Sokan lehurrogtak eddig, hogy minek, meg hagyjam legalább a bőröm most pihenni....de ha belenézek a tükörbe egy fáradt- nyúzott arc néz vissza, élet sincs benne....na még ha éjszakázni is kell, akkor ez szor10. :)
Én sminkeltem otthonra is,igaz nem napközben mikor nem mentünk sehova,de mikor hazajött a párom addigra beraktam a kontaktlencséimet,és feldobtam egy kis sminket.Jobban éreztem magam tőle,és szerintem a párom is értékelte hogy nem egy agyongyűrőt büfis pólóban,szénakazallal a fejemen várom.
2014. márc. 26. 09:30
12/22 anonim válasza:
Aki nem sminkel, az sem agyonbüfizett pólóban és szénakazallal a fején várja ám haza a férjét. Azért ne keverjük már a szezont a fazonnal.
2014. márc. 26. 09:33
13/22 anonim válasza:
sehol sem írtam,hogy ilyenek az anyukák.Biztos van aki reggel ki kel az ágyból és smink nélkül,pizsamában is szép,nekem kell egy kis plusz,hogy annak érezzem magam.
2014. márc. 26. 09:36
14/22 anonim válasza:
"Jobban éreztem magam tőle,és szerintem a párom is értékelte hogy nem egy agyongyűrőt büfis pólóban,szénakazallal a fejemen várom."
Erre reagáltam. A smink hiánya nem egyenlő az igénytelenséggel. Na, szép napot mindenkinek.
2014. márc. 26. 09:39
15/22 anonim válasza:
Jól van akkor kötekedjél csak.Aki érteni akarja,az érti,aki meg bele akar kötni az belefog.
2014. márc. 26. 09:40
16/22 anonim válasza:
Akinek nem inge ne vegye magára. :D
2014. márc. 26. 09:41
17/22 anonim válasza:
Ez meg a másik :)
2014. márc. 26. 09:45
18/22 anonim válasza:
Gyerek előtt én is napi szinten sminkeltem. Most annak örülök néha, ha smink nélkül is szép az arcom. Nem szeretem smink mögé dugni, hacsak nem valami jeles alkalomról van szó. Ha elmegyek itthonról (nem a játszótérig, hanem más közösségbe), akkor nálam is van egy alap smink. De itthonra nem.Nem szeretem, kényelmetlenül érzem magam benne, mivel nem vízálló, attól félek mindig, hogy belekenem a gyerek ruhájába a játékban, stb. Amúgy nem nagyon éjszakáztunk, meg általában azért ügyeltem arra, hogy kipihent legyek én is :D Simán ellennék a szemöldökfestés-műszempilla kombóval, ha marhán muszáj, akkor emellé színezett hidratáló és arcpír- így bárhol meg lehet jelenni, és nem is nagy energia. Meg pár perc szoli azért jólesne.
2014. márc. 26. 10:00
19/22 anonim válasza:
ceruza+ spirál és ennyi, ha megyek valahova akkor alapozó is.
Szerintem azért mert anyuka lettél még nem kell elhagynod magad.
2014. márc. 26. 10:56
20/22 anonim válasza:
Én is sminkelek itthon. Nem a férjemért, nem a szomszért, nem az utca emberéért, magamért. Nyilván nem egy full sminket rakok fel reggelente, de igenis jobban érzem magam, ha rendesen meg vagyok fésülködve, szemöldököm ki van festve (nélküle gyakorlatilag nincs szemöldököm, világosszőke vagyok), szempillaspirál, színezett ajakápoló.
Ha kívülről nem vagyok annyira lestrapált, akkor belülről sem ezt érzem, szóval nálam ez egy öngeneráló folyamat, mindenki jobban jár így :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!