Szerintetek is butaság, baba mellett otthonra sminkelni magatokat?
Nem nagy dologra gondolok, csak pici alapozó, vagy színezett hidratáló, szempillaspirál, pici arcpirosító. Tényleg csak egy 2 perces smink.
Sokan lehurrogtak eddig, hogy minek, meg hagyjam legalább a bőröm most pihenni....de ha belenézek a tükörbe egy fáradt- nyúzott arc néz vissza, élet sincs benne....na még ha éjszakázni is kell, akkor ez szor10. :)
Jó olvasni, hogy más is szeret csinos, igényes lenni attól, hogy született egy, vagy több gyereke. Veletek egyet tudok érteni.És ha másért nem is, de magunk felé legyünk szépek. :)
Egy szempillaspirál+ szemceruza kombináció azért nem terheli meg senki "bőrét" szerintem.
A másik meg ami még eszembe jutott, hogy én minden nap megyek sétáltatni a lányom, akkor szinte minden nap ki kell csinosítsam magam, ha más nem, akkor ezért.
Szóval így vagy úgy, de egy alap smink szerintem mindenkire ráfér minden nap. Kinek mennyi fér ebbe bele, kedve szerint. Nekem a szemem + kis színezett hidratáló, ajakbalzsam, ez a max. Nem hiszem, hogy ettől vénségemre ráncosabb leszek majd. :)
Jó babázást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!