Ti tudtok mozogni a baba mellett?
Csak szeretnék...
A múltkor mondtam a páromnak, hogy újra kéne kezdenem a futást, egyrészt az alakom miatt, másrészt a kikapcsolás miatt, hogy nyugodtabb/türelmesebb legyek. Nem is a pici öt hónapos lányommal, sokkal inkább a 4 éves fiammal.
Párom mondta is, hogy hajrá, másnap kezdhetem is. Igenám, de 6 előtt nem ér haza (inkább utána), akkor szokott kb a pici szopizni, aztán vacsizunk mi is, aztán mosogatok, elpakolok, és szinte kezdődik az esti fürdetés, etetés, altatás. Örülök ha 10-kor alszik a nagy fiam, fürdök én is, és kidőlök. Különben sem szeretnék este sötétben futni menni. Nem lakunk rossz környéken, de akkor is paráznék.
Nagyon hiányzik a futás, de a úgy tűnik várnom kell még vele. Pedig én hízok szülés óta. 67 kilóval estem teherbe, 71-el mentem szülni (a terhesség elején lement 5 kg), 60-al jöttem haza a kórházból. Most 5 hónapos a kicsi, és 63,5 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!