Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyeden levő anyukák. Szoktátok...

Gyeden levő anyukák. Szoktátok magatokat otthon sminkelni, parfümözni? Csinosan vagytok felöltözve (pl márkás szabadidő)? Elvárja a párotok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 13:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Sosem sminkeltem magam. Különleges alkalmakkor, pl. évforduló, picit ki szoktam. Itthon, amikor nincs a párom, polóban és ilyen térdig érő naciban vagyok, mert meleg van. Páromnak mindegy, neki mindenhogy tetszem, főleg ruha nélkül:) A legtöbb nadrágom feszül, azt is szereti. Amikor tudom, hogy már jön haza, lezuhanyozom, hajat fésülök, fogat mosok, parfümöt teszek magamra, és valami vonzó csinit veszek fel- szoknya, top, ruha, erre rá egy bő polót, hogy míg megérkezik, a baba azt nyálazza át:) Aztán azért ezt idővel leveszem, akkor marad a nadrág, poló, de a párom is nadrágban, atlétában vagy polóban van.
2013. febr. 25. 13:18
 2/17 anonim ***** válasza:
43%
Itthon nincs smink, márkás ruha, csini cucc. A párom ne várjon el ilyet (mondjuk nem is vár)!
2013. febr. 25. 13:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A márkás szababidőtől még nem leszek sem tiszta sem ápolt.

Nekem a kényelem volt az első, mondjuk utcára mackóban nem mentem soha.

Férjem úgy szokott meg, hogy csak sátoros ünnepeken sminkelem magam, otthon meg pláne nem igényli.

Amíg szoptattam, csak hónaljdeót használtam parfümöt nem.

Mivel a férjem csak este jön haza, nem is látná, ha napközben puccparádéban lennék.

Temészetesen az ápolt arc/körmök, mosott haj, tiszta ruha alap dolog, GYED-től függetlenül.

2013. febr. 25. 13:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Változó, attól függ mire van időm a Kisfiam mellett. Ha több idő jut magamra, akkor kisminkelem magam. Néha ha olyan kedvem van, akkor át is öltözöm a melegítőmből, de többnyire itthon abban vagyok, mert csúszni mászni az is jó. Nem várja el, mert tudja, hogy nem egyszerű természet a Kisfiúnk és nincs annyi időm, mint előtte. Viszont ha megyünk valahova, akkor mindenképp összekapom magam :)
2013. febr. 25. 13:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam. Nagyon halovány sminket, ami úgy néz ki, hogy mivel nekem elég halovány a szemöldököm és a szempillám, ezért legtöbbször kihúzom és máris jobban érzem magam. Otthön is csinosabban öltözöm, feszesebb sportosabb ruházat, nem tudom, így érzem jól magamg. Mondjuk én gyakran futok össze rokonokkal.

Párom nem várja el, ez az én mániám. Parfümöt viszont csak alkalmakkor használok.

Ja, meg karkötőt, fülbevalót, gyűrűt minden reggel felveszek.

2013. febr. 25. 13:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Itthon álatlában melegítő nadrág van rajtam meg póló. Hajamat általában összekötöm, sminket itthonra nem igazán szoktam. Párom nem is várja el, hogy sminkeljek itthonra meg kiöltözzek. Parfümöt csak akkor használok, ha megyek valahová, egyébként csak hónaljdeo. Ha tudom, hogy jönnek hozzánk látogatóba, akkor általában össze szoktam kapni kicsit magam.
2013. febr. 25. 13:41
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Hát nem,örülök,h 3 gyerek mellett zuhanyozni,kaját csinálni stb.. van időm.Ha megyek valahová,mindenképpen kikupálom magam egy kicsit.
2013. febr. 25. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs itt rajtam kívül senki akkor nem sminkelek, de ha jön haza a férjem vagy megyek valamerre akkor alapozó szemspirál anélkül 1. csúnya a bőröm kicsit foltos 2. halott sápadt vagyok.

Parfümöket én nem szerettem sose, van 1-2 de nem használom, meghát vagy terhes voltam az elmúlt 4 évben vagy szoptattam egyikhez se jó az erős parfüm illat.

Dezodorom, spray.em természetesen van és használom.

Ruha: normális nem kitérdesedett kiült itthoni nacim van (decathlonban szoktam venni de van aldis, lidlis is) és h.ujjú felső. Tehát nem lógós pasipóló vagy ilyesmi. Márkás melegítő hát volt nekem is puma adidas meg hasonló de én úgy vettem észre semmivel sem tartósabb mint más...

2013. febr. 25. 13:56
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Nekem rövid hajam ban és minden reggel rá kell száritanom mert el alszom. Sajna nem áll jol a hosszu haj. A szememet is mindig kihuzom de ennyi a smink. Melegitőben és nem bő polóban hanem olyan kis csinositottban vagyok itthol. Sosem szerettem pacuha lenni. Igyekszem a nőiességem megtartani. (Főleg két fiu melett muszáj valahogy kinéznem.)
2013. febr. 25. 13:56
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Márkás szabadidő mita csinosabb mint a nem márkás?

Egyébként itthon feszülősebb mackónadrág+póló vagy top.sminkelni ritkán szoktam egyébként is.Körmöm szép hosszú,magamnak festem.Hajam is szép hosszú,csak fésülni kell.

Parfümöt nem szoktam egyébként se nagyon,reggel-este illatosabb tusfürdőtől szerintem jó illatom van.

2013. febr. 25. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!