Gyeden levő anyukák. Szoktátok magatokat otthon sminkelni, parfümözni? Csinosan vagytok felöltözve (pl márkás szabadidő)? Elvárja a párotok?
A márkás szababidőtől még nem leszek sem tiszta sem ápolt.
Nekem a kényelem volt az első, mondjuk utcára mackóban nem mentem soha.
Férjem úgy szokott meg, hogy csak sátoros ünnepeken sminkelem magam, otthon meg pláne nem igényli.
Amíg szoptattam, csak hónaljdeót használtam parfümöt nem.
Mivel a férjem csak este jön haza, nem is látná, ha napközben puccparádéban lennék.
Temészetesen az ápolt arc/körmök, mosott haj, tiszta ruha alap dolog, GYED-től függetlenül.
Én szoktam. Nagyon halovány sminket, ami úgy néz ki, hogy mivel nekem elég halovány a szemöldököm és a szempillám, ezért legtöbbször kihúzom és máris jobban érzem magam. Otthön is csinosabban öltözöm, feszesebb sportosabb ruházat, nem tudom, így érzem jól magamg. Mondjuk én gyakran futok össze rokonokkal.
Párom nem várja el, ez az én mániám. Parfümöt viszont csak alkalmakkor használok.
Ja, meg karkötőt, fülbevalót, gyűrűt minden reggel felveszek.
Ha nincs itt rajtam kívül senki akkor nem sminkelek, de ha jön haza a férjem vagy megyek valamerre akkor alapozó szemspirál anélkül 1. csúnya a bőröm kicsit foltos 2. halott sápadt vagyok.
Parfümöket én nem szerettem sose, van 1-2 de nem használom, meghát vagy terhes voltam az elmúlt 4 évben vagy szoptattam egyikhez se jó az erős parfüm illat.
Dezodorom, spray.em természetesen van és használom.
Ruha: normális nem kitérdesedett kiült itthoni nacim van (decathlonban szoktam venni de van aldis, lidlis is) és h.ujjú felső. Tehát nem lógós pasipóló vagy ilyesmi. Márkás melegítő hát volt nekem is puma adidas meg hasonló de én úgy vettem észre semmivel sem tartósabb mint más...
Márkás szabadidő mita csinosabb mint a nem márkás?
Egyébként itthon feszülősebb mackónadrág+póló vagy top.sminkelni ritkán szoktam egyébként is.Körmöm szép hosszú,magamnak festem.Hajam is szép hosszú,csak fésülni kell.
Parfümöt nem szoktam egyébként se nagyon,reggel-este illatosabb tusfürdőtől szerintem jó illatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!