Gyeden levő anyukák. Szoktátok magatokat otthon sminkelni, parfümözni? Csinosan vagytok felöltözve (pl márkás szabadidő)? Elvárja a párotok?
Itthonra csini melegítő és póló (tehát nem mackó, hanem jól néz ki mind a kettő), mindig sminkelek magam miatt is, meg azért, mert napi kétszer sétálunk a fiammal (a smink nem túl erős, alapozó, pasztallszín és spirál). Zuhanyzás, ápoltság alap, inkább felkelek emiatt hamarabb reggel, de ez nagyon fontos, mert így érzem jól magam. Egyébként sportosan öltözöm, de abból a nőcisebb stílust kedvelem. A férjem az összhatást látja és tetszik is neki:)
Nem elvárás a részéről, de éppen elég csajszi ugrál körülötte a munkahelyén, én pedig szeretném ha továbbra is csinosnak találna. Meg amint írtam, magam miatt is, én így érzem jól magam.
Nagyon köszi a válaszokat.
Az utolsó tetszik a legjobban:) Aranyos vagy, mint édesanyám:)
Nem várja el egyáltalán a párom, de látom rajta, hogy jobban tetszem neki egy normálisabb nadrágban, mint egy melegítőben:) Alapvetően én nagyon szeretek pamut nadrágokban itthon lenni, főleg amíg kicsik voltak a gyerekek, sokszor már délelőtt 10-kor összekenték valamivel.
Parfümöt néha használok, nem sminkelek, csak ha megyünk valahová. De már volt párszor olyan az elmúlt időkben, hogy néha itthonra is kifestettem magam. Márkás szabadidőruháim nincsenek:))
Inkább a drágább pólókat szeretem, amik csinosak, de egyben sportosak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!