Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyeden levő anyukák. Szoktátok...

Gyeden levő anyukák. Szoktátok magatokat otthon sminkelni, parfümözni? Csinosan vagytok felöltözve (pl márkás szabadidő)? Elvárja a párotok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 13:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Itthonra csini melegítő és póló (tehát nem mackó, hanem jól néz ki mind a kettő), mindig sminkelek magam miatt is, meg azért, mert napi kétszer sétálunk a fiammal (a smink nem túl erős, alapozó, pasztallszín és spirál). Zuhanyzás, ápoltság alap, inkább felkelek emiatt hamarabb reggel, de ez nagyon fontos, mert így érzem jól magam. Egyébként sportosan öltözöm, de abból a nőcisebb stílust kedvelem. A férjem az összhatást látja és tetszik is neki:)

Nem elvárás a részéről, de éppen elég csajszi ugrál körülötte a munkahelyén, én pedig szeretném ha továbbra is csinosnak találna. Meg amint írtam, magam miatt is, én így érzem jól magam.

2013. febr. 25. 14:31
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Tegnap épp a disznóólból jöttem ki trágyázás után amikor hazajött, imádott, piszkosan, enyhén szagosan...3 gyerek mellett nem tudok épp akkorra fitt és csinos lenni amikor hazajön :)
2013. febr. 25. 14:49
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat.

Az utolsó tetszik a legjobban:) Aranyos vagy, mint édesanyám:)

2013. febr. 25. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem várja el egyáltalán a párom, de látom rajta, hogy jobban tetszem neki egy normálisabb nadrágban, mint egy melegítőben:) Alapvetően én nagyon szeretek pamut nadrágokban itthon lenni, főleg amíg kicsik voltak a gyerekek, sokszor már délelőtt 10-kor összekenték valamivel.

Parfümöt néha használok, nem sminkelek, csak ha megyünk valahová. De már volt párszor olyan az elmúlt időkben, hogy néha itthonra is kifestettem magam. Márkás szabadidőruháim nincsenek:))

Inkább a drágább pólókat szeretem, amik csinosak, de egyben sportosak is.

2013. febr. 25. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sminkelni nem szoktam itthon, csak ha jön vendégünk (anyós, vagy sógoromék), de próbálok oda figyelni, hogy ne legyen "lepukkant". Sima, de nem túl bő nadrág és felső. Parfümöt itthon csak néha fújok, leginkább a párom kedvéért :-)
2013. febr. 25. 17:05
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem sem várja el, csak meglepődtem, amikor pontosan tudta a helyet és időpontot, amikor utoljára parfümöt használtam. S felvetődött bennenm a kérdés.....
2013. febr. 25. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Persze, hogy nem mondja, (mert szeret) hogy légy csinosabb, ne "mackóban" legyél és egy kinyúlt pólóban egész nap, de nincs olyan férfi, aki nem szeretné mindig tipp toppnak látni a feleségét. Hisz gondolom, mikor megismerkedtetek, nem melegítőben voltál. A disznóólban persze más a helyzet, ott biztosan nincs nagy elvárás (nem bántás). De a városi férjek az utcán sok sok szép nőt látnak, és a tüzet azért fent kell tartani, meg kell dolgozni a kapcsolatért, ez csak egy kis része, amit mi nők megtehetünk a házasságért. Nem parfüm és festékkel, de csinos haj, ápolt kéz, csinos ruci.
2013. febr. 27. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!