Mennyi idő jut magatokra, anyukák? Mit csináltok szabadidőtökben, ha van ilyen?
Szabadidő???
Párom minden hétvégén elviszi bandázni a fiamat az anyósékhoz kb. 2 órára. Nnnna én ekkor pótolom a hétköznap elmaradt tevékenységeimet: vasalás, portörlés, holnap karácsonyfa bontás...stb.
Ez az én szabadidőm, de esküszöm: élvezem! :) Jó egy kicsit egyedül lenni.
20:30 vagyok
Szerdánként meg anyós jön át kb.2 órára - én ekkor megyek kozmetikushoz, fodrász, shoping...stb
Hál'isten nagyon nyugis hat hónaposom van :D
Van időm mindenre, ami nagyon meglepett az első időszakban mert én mindig azt láttam amit pl. az első hozzászóló is ír :( Sajnállak amúgy!
Szóval ez biztos függ a babó mentalitásától is :)
Ő pl.:Reggel 8kor kér enni először, utána alszik velem még a mi ágyunkban 10-ig :)
Akkor elkezdi marni ill. vakargatni az arcom és tom kezdődik a nap :D!
Napközben is alszik még 3x!
Így itthon még mindig pormentes a polc, van vasalva és stb.!
Gondolom ez ha nagyobb megváltozik :)
Fodrász, szoli, kozmetikus ez mind reggel van ha van mert apával is szeret aludni :D
Vásárolni meg imádok vele (gondolom mert még nem szaladgál el tőlem)
Én így érzem jól magam!
Kitartás azoknak akiknek nem így van!
Egyszer felnőnek nem igaz :D :D
De akkor meg ezt az időt sírjuk majd vissza :(
Szabadidő?
Hát én most fejeztem be a túrós pite sütést, miután lerendeztem a 9 hónapos Fiamat, amíg sül, elpakolom a száradt ruhákat, leápolom magam és gondolom, mire végzek mindennel, a Fiam már követeli is a cicimet :-)
1 évesem van, akit egyedül nevelek, mióta a férjem meghalt. (3 hónapja) Vissza kellett mennem dolgozni, hogy anyagilag elviselhető legyen... Egyelőre itthonról dolgozom, de szabadidőm így már egyáltalán nincs. Akkor lenne, amikor a kicsi alszik, de olyankor még dolgozom legtöbbször.
A saját alvásidőmből szoktam lopni 20 perceket esténként és netezek egy kicsit, kikapcsolásként.
Még zuhanyozni is csak úgy tudok, hogy jön velem a gyerek is, mert felébred a vízzubogásra, ha akkor fürdök, amikor este már alszik....
Akkor vagyok egyedül, amikor heti 1 délelőttöt be kell mennem az irodába, ilyenkor apum szokott vigyázni a babára. Az út oda-vissza kb 2 óra kocsival. Ekkor van időm mentálisan magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!