Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idő jut magatokra,...

Mennyi idő jut magatokra, anyukák? Mit csináltok szabadidőtökben, ha van ilyen?

Figyelt kérdés

2012. jan. 14. 22:13
1 2
 1/14 alaszka ***** válasza:
Irigylem, akinek van szabadideje, nekem nem sok jut. Van egy 6 hónaposom, és egy 4 évesem, a nagyobb oviba jár, így a hétköznapok azért könnyebbek, de így se sok idő jut, mert főzöcske, séta, vásárlás, altatás, házimunka, de hát nem kell sorolnom....Szóval van olyan nap, mikor 3-kor veszem észre, hogy még nem is fésülködtem...De a hétvégék se jobbak, akkor nagyfőzőcske, takarítás, az már nagy program, ha eljutok egyedül vásárolni, babakocsi és a nagyobb gyerek nélkül. Szóval kikapcsolódni nem sok időm jut, mondhatni semmi, most még...
2012. jan. 14. 22:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Én szerencsés vagyok mert anyukám sokat segít megis a második babám óta nincs akkora igényem a külön szabadidore. Ha vásárolni csá adózni van kedvem a kicsit viszem magammal ő 3 hónapos a nagy 5 éves csak ovi után tudok vele lenni úgyhogy azt az időt nem vennem el tőle.én azt szoktam csinálni hogy inkább alszom 2oraval kevesebbet és este mikor mar mindenki alszik netezek
2012. jan. 14. 22:24
 3/14 Disi ***** válasza:
Hetente egyszer lejárunk úszni egy ismerős anyukával. Fél órát úszunk, és utána jön a jutalom: beleülünk a melegvízes medencébe és csak áztatjuk magunkat... addig apukák tartják a frontot, az én babóm 6 és fél hós, a másik 20 hós. Bár a múltkor apukák is együtt töltötték az időt, átjöttek hozzánk és így bandáztak, míg hazaértünk. Maradt rajtam 5 kg, ami az istennek nem akar mozdulni, jó lenne nyárra megszabadulni tőle. Erre a pár órára szükségünk van kikapcsolni, persze miközben ázunk végig a bébikről beszélgetünk általában.
2012. jan. 14. 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Szabadidő???

Párom minden hétvégén elviszi bandázni a fiamat az anyósékhoz kb. 2 órára. Nnnna én ekkor pótolom a hétköznap elmaradt tevékenységeimet: vasalás, portörlés, holnap karácsonyfa bontás...stb.

Ez az én szabadidőm, de esküszöm: élvezem! :) Jó egy kicsit egyedül lenni.

2012. jan. 14. 22:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, pedig nekem csak egy 6 hónaposom van! Ha van időm (általában este, mikor alszik), akkor olvasok vagy netezek, vagy kb 5 percig nézem a tévét, mert elalszom.
2012. jan. 14. 22:33
 6/14 anonim ***** válasza:

20:30 vagyok

Szerdánként meg anyós jön át kb.2 órára - én ekkor megyek kozmetikushoz, fodrász, shoping...stb

2012. jan. 14. 22:33
 7/14 anonim ***** válasza:

Hál'isten nagyon nyugis hat hónaposom van :D

Van időm mindenre, ami nagyon meglepett az első időszakban mert én mindig azt láttam amit pl. az első hozzászóló is ír :( Sajnállak amúgy!

Szóval ez biztos függ a babó mentalitásától is :)

Ő pl.:Reggel 8kor kér enni először, utána alszik velem még a mi ágyunkban 10-ig :)

Akkor elkezdi marni ill. vakargatni az arcom és tom kezdődik a nap :D!

Napközben is alszik még 3x!

Így itthon még mindig pormentes a polc, van vasalva és stb.!

Gondolom ez ha nagyobb megváltozik :)

Fodrász, szoli, kozmetikus ez mind reggel van ha van mert apával is szeret aludni :D

Vásárolni meg imádok vele (gondolom mert még nem szaladgál el tőlem)

Én így érzem jól magam!

Kitartás azoknak akiknek nem így van!

Egyszer felnőnek nem igaz :D :D

De akkor meg ezt az időt sírjuk majd vissza :(

2012. jan. 14. 22:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Szabadidő?

Hát én most fejeztem be a túrós pite sütést, miután lerendeztem a 9 hónapos Fiamat, amíg sül, elpakolom a száradt ruhákat, leápolom magam és gondolom, mire végzek mindennel, a Fiam már követeli is a cicimet :-)

2012. jan. 14. 22:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat segít anyukám. Szabadidőm akkor van legtöbbször, amikor a picur alszik napközben. Ilyenkor én is lefekszem mellé, és olvasok. Aztán este ha elaludt,akkor netezek vagy filmet nézünk.
2012. jan. 14. 22:50
 10/14 anonim ***** válasza:

1 évesem van, akit egyedül nevelek, mióta a férjem meghalt. (3 hónapja) Vissza kellett mennem dolgozni, hogy anyagilag elviselhető legyen... Egyelőre itthonról dolgozom, de szabadidőm így már egyáltalán nincs. Akkor lenne, amikor a kicsi alszik, de olyankor még dolgozom legtöbbször.

A saját alvásidőmből szoktam lopni 20 perceket esténként és netezek egy kicsit, kikapcsolásként.

Még zuhanyozni is csak úgy tudok, hogy jön velem a gyerek is, mert felébred a vízzubogásra, ha akkor fürdök, amikor este már alszik....

Akkor vagyok egyedül, amikor heti 1 délelőttöt be kell mennem az irodába, ilyenkor apum szokott vigyázni a babára. Az út oda-vissza kb 2 óra kocsival. Ekkor van időm mentálisan magamra.

2012. jan. 14. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!