Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lanyok! Ti mikor kezdtetek el...

Lanyok! Ti mikor kezdtetek el sminkelni magatokat? Hany évesek voltatok akkor? Az baj ha 14evesen nem sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Az osztalytarsnoim sminkelnek mar de engem otthon nem engednek es en rosszul erzem magam emiatt.nagy baj ez?

2014. dec. 9. 14:54
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
Bírom, amikor valaki 12 éves (fenti) és már ,,szokik" sminkelni, meg ezt használ, meg azt fog használni. 15 vagyok, nem sminkelek és még egy ideig nem is áll szándékomban. Nevettséges. Ezekből lesz majd az agyonplasztikázott barbiebaba. És amúgymeg. 12 évesen miért is vagy beregisztrálva ide?
2016. jún. 4. 12:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez a kérdés két éve volt aktuális, azóta lehet éppen veled egyidős az a kis 12 éves, akit lehúztál.

Nem tudom milyen jogon írsz ilyen minősíthetetlenül. Ilyen idős korban az ember még sok mindent kipróbál, később nő be a feje lágya. Ha meg nem, akkor meg barbiebaba lesz, a szavaiddal élve.

2016. jún. 4. 22:17
 13/13 anonim válasza:

11-es! Tudod, te is nevetséges vagy ahogy cikizted a 12 éves lányt, mert valószínűleg egyidős veled és ahogy a nálad 3 évvel fiatalabbról úgy beszéltél mintha már egy tapasztalt nő lennél. Miért lenne belőle barbie? Attól még, hogy gondolkozik ilyeneken nem lesz az. Miért ne lehetne 1w évesen ide beregisztrálva?

Sokkal nevetségesebb vagy ahogy próbáltad hülyének titulálni.

2016. okt. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!