Férjem nem szereti ha sminkelem magam én viszon szolid smink nélkül nem érzem jól magam . Hogy juthatnék vele közös nevezőre?
Eddig hogy volt?
Amúgy natúr smink a megoldás, a pasik többsége sose venné észre.
Az esküvőn se voltál kisminkelve? Meg alkalmakkor?
Én leszarnám, a legtöbb férfi a szolid smnket észre sem veszi..
Semmi köze hozzá hogy sminkeled magad meg hogy öltözködsz, a te arcod, a te tested.
Magadnak kell megfelelni, nem pedig másnak és ebbe a férjed sem szólhat bele!
Én is az erős smink kedvelője vagyok, szeretem a fekete rúzst vagy a sötétebb árnyalatokat, ez áll hozzám közelebb, nem szoktam senkire se hallgatni akárki akármit mond. Én már azon csodálkozom, hogy nem unják meg hogy állandóan meg akarnak változtatni...
31/N
"Semmi köze hozzá hogy sminkeled magad meg hogy öltözködsz, a te arcod, a te tested. "
Azért az kicsit meredek, hogy "semmi köze hozzá"... Mégiscsak a férje. Ettől még persze nem tilthatja meg vagy írhatja elő, hogyan vagy hogyan ne járjon a kérdező, de véleménye már csak lehet, nem? Inkább az itt a kérdés, hogy a férj mit és hogyan mond. Nem mindegy, hogy "Nem sminkelhetsz, mert velem gyűlik meg a bajod!" vagy "Drágám, nekem smink nélkül jobban tetszel.".
Egyetértek a 8-assal, tudtommal lehet egy férfinak véleménye attól hogy van párja. Nekem is néha megmondja a párom hogy mondjuk szerinte ma hordhatnám ezt vagy azt a ruhát mert régen volt rajtam és szerinte jól áll. Ezt nem azért mondják mert bele akarnak szólni az életünkbe, máskor meg azon vannak kiakadva egyesek hogy a férje sosem mond semmiről véleményt, értem én hogy párkapcsolatba harmónia kell de ne legyen szegény pasiból már papucs ennek az eléréséhez.
Nem kell máris fröcsögni hogy hogy mer beleszólni, szerintem a kérdező beszélje meg vele hogy neki ez önbizalmat ad, és ha tényleg nincs kivakolva akkor a bőrének sem árt annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!