Hintőpor púderként? (ok lent⬇)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most nincs itthon púder, de ma elmentem itthonról és nagyon fénylett az arcom pár óra után. Csak korrektort használok a bőrhibákra és a szemem alá. A kérdésem az lenne, hogy holnap használhatok hintőport púder helyett? Ezt egyébként nem magamtól találtam ki hanem olvastam, hogy jó a mattitó hatása ezért akár ennek is lehet használni. Sajnos csak holnap tudok venni púdert :/2015. aug. 31. 19:36
1/3 anonim válasza:
Én is olvastam, hogy jó, bár nem próbáltam.
Szerintem egy alkalomtól bajod biztos nem lesz, maximum nem használ!
2/3 anonim válasza:
Egyszer próbáltam ki de rémes érzés, húzódik tőle a bőr meg fehér apró csillogós szemcsékből áll, ami látszik, nem is mattít, szóval sokat nem érsz vele. Zsíros bőrt egyébként inkább törölgess ha kell, nedves törlővel vagy zsepivel. A púder nem tesz jót neki. A hintőpor sem.
3/3 anonim válasza:
Nem valami jó megoldás,inkább zsebkendő legyen nálad,szedd rétegekre,és azzal itasd fel a felesleges olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!