Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek, ha túl sok kozmeti...

Mit tegyek, ha túl sok kozmetikai terméket veszek?

Figyelt kérdés

Avonból is mindig rendelek. Azonban, ha betévedek egy Rossmannba vagy egy DM-be soem jövök el 3000 Ft alatti számlával. Imádom a smink termékeket, nagyon tetszenek, de általában a többségét csak egyszer használom: például körömlakkok, szemhéjpúderek, amiket alkalomra vettem. A másik, hogy most ott tartok, hogy 4 szempillaspirálom van, ami teljesen új. Annyira tetszettek, jó mondjuk 3 hónap alatt el is fogynak. Van egy csomó BB krémem, korrektorom is, amik már nem passzolnak a bőrömhöz. A sampont, tusfürdőt más veszi, pedig ezeket is szeretem nézni.

A baj csak az, hogy tanuló vagyok és minden pénzem erre költöm. (valaki ruhákat vesz) mindig kifizetem, sosem loptam, persze

2015. márc. 6. 20:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
meg jobb ha erre költöd, mint bulizásra, piára, mint a legtöbb fiatal. :D
2015. márc. 7. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
ja és rúzsokból kb 50 van, körömlakkokból 100 valamennyi, pirosítókból is van vagy 10-15
2015. márc. 7. 20:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es!

Köszi a válaszod! Azonban én nem szólok semmit ezentúl, neked sokkal több cuccod van! :D

Körömlakk 25 kb, rúzs és szájfény 15, parfüm 10, pirosítóm 2 van. Egyszer elmennék hozzád!

2015. márc. 7. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
óó, akkor veled semmi baj nincs. : ) ez nem sok cucc, simán kihasználható a hétköznapokban. az én gyűjteményem már kevésbé... de elég látványos, az biztos, mint egy kiállítás. de most ki fogom dobni a régebbi, 5-6 éves lakkjaimat, aminek romlott a minősége, és ami jó, de nélkülözhető, azt eladom. : ) szóval nyugi, teljesen egészséges, normális, erős szépérzékkel rendelkező lány vagy. : )
2015. márc. 7. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is volt gondom az ilyesmivel, de most már sikerült csillapítanom a problémát. Az már jó dolog, ha belátod, hogy túl sokat költesz. Jó esetben ez már elég ahhoz, hogy elindulj a jó úton.

Az egyik tippem az, hogyha egy bizonyos dolgot kell megvenned a drogériában, akkor csak annyi pénzt vigyél magaddal, ha készpénzzel szoktál vásárolni, ha meg kártyával, akkor amíg nem kell nagyobb dolgot venned magadnak (és itt a kellt úgy értsd, hogy szükséged van rá, nem úgy, hogy áááá, ez cuki, ez kell - tehát másoknak ajándék, télikabát, telefon stb.), rakj rá limitet.

Gondold meg a boltban többször is, hogy arra az adott dologra TÉNYLEG szükséged van-e. Ha higgadtan végiggondolod, az tud segíteni (pl. hogy láttam egy magazinban egy szemsminket, amiben volt egy ilyen zöld szemhéjpúder - igen ám, de fogom-e ezt egynél többször hordani - nem, így már megint dühöngeni fogok két hét múlva - nem éri meg).

Alkalmakra meg próbálj meg azokból "varázsolni", amid van. Hidd el, csodás érzés lesz, ha újra felfedezel valamit.

Avonból meg, ha meg tudod oldani, ne kérd el a katalógust, bele se lapozz, ha ennyire nem tudod megállni, vagy játszd el ugyanúgy az agyadban, hogy tényleg kell-e.

BB krémeket nem tudod egymással keverni, hogy kihozd belőlük a jelenlegi színed?

2015. márc. 8. 23:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha meg unatkozol, akkor olvass - ez most nem népnevelési célzattal írtam, hanem azért, mert nekem segített. Élvezem is, és sokkal jobb érzés utána, hogy produktívan, értelmes dologgal töltöttem el azt az egy órát.
2015. márc. 8. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!