Mit tegyek, ha túl sok kozmetikai terméket veszek?
Avonból is mindig rendelek. Azonban, ha betévedek egy Rossmannba vagy egy DM-be soem jövök el 3000 Ft alatti számlával. Imádom a smink termékeket, nagyon tetszenek, de általában a többségét csak egyszer használom: például körömlakkok, szemhéjpúderek, amiket alkalomra vettem. A másik, hogy most ott tartok, hogy 4 szempillaspirálom van, ami teljesen új. Annyira tetszettek, jó mondjuk 3 hónap alatt el is fogynak. Van egy csomó BB krémem, korrektorom is, amik már nem passzolnak a bőrömhöz. A sampont, tusfürdőt más veszi, pedig ezeket is szeretem nézni.
A baj csak az, hogy tanuló vagyok és minden pénzem erre költöm. (valaki ruhákat vesz) mindig kifizetem, sosem loptam, persze
Kedves 10-es!
Köszi a válaszod! Azonban én nem szólok semmit ezentúl, neked sokkal több cuccod van! :D
Körömlakk 25 kb, rúzs és szájfény 15, parfüm 10, pirosítóm 2 van. Egyszer elmennék hozzád!
Nekem is volt gondom az ilyesmivel, de most már sikerült csillapítanom a problémát. Az már jó dolog, ha belátod, hogy túl sokat költesz. Jó esetben ez már elég ahhoz, hogy elindulj a jó úton.
Az egyik tippem az, hogyha egy bizonyos dolgot kell megvenned a drogériában, akkor csak annyi pénzt vigyél magaddal, ha készpénzzel szoktál vásárolni, ha meg kártyával, akkor amíg nem kell nagyobb dolgot venned magadnak (és itt a kellt úgy értsd, hogy szükséged van rá, nem úgy, hogy áááá, ez cuki, ez kell - tehát másoknak ajándék, télikabát, telefon stb.), rakj rá limitet.
Gondold meg a boltban többször is, hogy arra az adott dologra TÉNYLEG szükséged van-e. Ha higgadtan végiggondolod, az tud segíteni (pl. hogy láttam egy magazinban egy szemsminket, amiben volt egy ilyen zöld szemhéjpúder - igen ám, de fogom-e ezt egynél többször hordani - nem, így már megint dühöngeni fogok két hét múlva - nem éri meg).
Alkalmakra meg próbálj meg azokból "varázsolni", amid van. Hidd el, csodás érzés lesz, ha újra felfedezel valamit.
Avonból meg, ha meg tudod oldani, ne kérd el a katalógust, bele se lapozz, ha ennyire nem tudod megállni, vagy játszd el ugyanúgy az agyadban, hogy tényleg kell-e.
BB krémeket nem tudod egymással keverni, hogy kihozd belőlük a jelenlegi színed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!