MATIS kozmetikai terméket használ valaki? Véleményetek? Valóban olyan jó a termék mint az ára?
Én valójában már használtam ezt a termékcsaládot, ebből is a fiatalító sorozatból a tejet és a tonikot, de mivel túl drága (a 2db = 15.000.- akciósan) ezért már lemondtam róla, és sok hatást nem értem el! 25éves vagyok kisebb ráncaim már vannak és ezért ajánlottak, de mintha még ráncosabb lettem volna, és a tej nem szedi le a sminket, olajos érzeted hagy! Valakinek esetleg van még tapasztalata? Most megint gondolkodom rajta, mert a szappanos megoldás nem a legjobb, a bolti kencék pedig mint minden kozmetikus elmondja, nem professzionális termékek, ez olyan mint a bolti és fodrász hajfesték...
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia
Kozmetikus vagyok. A bolti termékek tényleg nem jók semmire, ne is használd őket. A szappanos mosdás nem tesz jót a bőrnek, túlságosan kiszárítja. A kozmetikusod nem mondta, hogy próbálj ki mást? Főleg úgy, hogy nem is vált be. Ő csak matist használ? Én nem dolgoztam még vele, de annyi professzionális termék van még ezen kívül...
szia!
Köszönöm a válaszodat! Igen a kozmetikusom csak Matissal dolgozik, és én úgy voltam vele (mert előtte rengeteg terméket használtam, ILCSI is), hogy ez drága, ezért professzionális és tökéletes! De a legnagyobb baj, hogy nem szedi le a sminket, és én jobban szeretek valami olyan terméket, amit nem tonikkal kell lemosni, hanem vízzel leöblíteni, mivel itt is az volt a probléma, hogy a tejet hiába mostam én le tonikkal akkor is olajos érzetet hagyott! A T-zónám enyhén patis, és miteszeres, de amúgy a kozmetikus is azt mondta száraz vízhiányos a bőröm. E két termék használatakor nem kellett még mellé arckrém, de így is kicsit olajos volt! Még néztem ennek a termékcsaládnak a szintén fiatalító sorozat arctisztítóját, ami habzó és vízzel kell lemosni, de félek hogy kiszárítaná a bőröm, bár az van a honlapon is, hogy vízhiányos, vegyes kombinált bőrre. Bár nem tudom, más termékcsaládot őszintén nem is nagyon ismerek....
Első vagyok
Ha még emlékszel, le tudnád írni miket használtál ezen kívül, és melyikkel mi volt a gond?
Érdekes, pedig egy arctejnek pont az a lényege, hogy tisztítson és eltávolítsa a sminket és a szennyeződéseket.
Szia!
Pontosan a Matis Reponse Jeunnesse arctej (ez komcsira semmit sem visz le, legalább 4x raktam az arcomra jól átitatott vattapamacsot mire levitte az alapozót-nem volt vastagon kenve- a spirálról meg nem is ejtek szót) és még ennek a tonikját használtam. Használtam még Ilcsit, de már nem tudom mi volt de szétszárította a bőröm. A Matist 3 évig használtam, 2 hónapja gondolkodom hogyan tovább... az arcomat amíg volt a krémből így tisztítottam: reggel csak mosdás vízzel- arctej-tonik; este babaszappanos vízzel smink le-arctej- tonik! Most a síma arctisztítóján gondolkodom, de 9000.- és nem tudom a sminket levinné-e, mert annyi tetszik benne hogy nem kell hozzá tonik, viszont félek hogy kiszárít és akkor meg kenegethetem magam krémmel, és kidobtam a pénzt az ablakon.
Ilcsiből valószínű nem a te bőrödnek megfelelőt kaptad.
Én nem próbálkoznék a matis-szal tovább. A babaszappanos arclemosás pedig szintén nagyon szárít.
Anaconda Professional-ről hallottál már? Nagyon jók, és nem olyan drágák, mint a Matis. De csak egy ötlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!