Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MATIS kozmetikai terméket...

MATIS kozmetikai terméket használ valaki? Véleményetek? Valóban olyan jó a termék mint az ára?

Figyelt kérdés

Én valójában már használtam ezt a termékcsaládot, ebből is a fiatalító sorozatból a tejet és a tonikot, de mivel túl drága (a 2db = 15.000.- akciósan) ezért már lemondtam róla, és sok hatást nem értem el! 25éves vagyok kisebb ráncaim már vannak és ezért ajánlottak, de mintha még ráncosabb lettem volna, és a tej nem szedi le a sminket, olajos érzeted hagy! Valakinek esetleg van még tapasztalata? Most megint gondolkodom rajta, mert a szappanos megoldás nem a legjobb, a bolti kencék pedig mint minden kozmetikus elmondja, nem professzionális termékek, ez olyan mint a bolti és fodrász hajfesték...

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. jan. 25. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Kozmetikus vagyok. A bolti termékek tényleg nem jók semmire, ne is használd őket. A szappanos mosdás nem tesz jót a bőrnek, túlságosan kiszárítja. A kozmetikusod nem mondta, hogy próbálj ki mást? Főleg úgy, hogy nem is vált be. Ő csak matist használ? Én nem dolgoztam még vele, de annyi professzionális termék van még ezen kívül...

2012. jan. 25. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:

szia!

Köszönöm a válaszodat! Igen a kozmetikusom csak Matissal dolgozik, és én úgy voltam vele (mert előtte rengeteg terméket használtam, ILCSI is), hogy ez drága, ezért professzionális és tökéletes! De a legnagyobb baj, hogy nem szedi le a sminket, és én jobban szeretek valami olyan terméket, amit nem tonikkal kell lemosni, hanem vízzel leöblíteni, mivel itt is az volt a probléma, hogy a tejet hiába mostam én le tonikkal akkor is olajos érzetet hagyott! A T-zónám enyhén patis, és miteszeres, de amúgy a kozmetikus is azt mondta száraz vízhiányos a bőröm. E két termék használatakor nem kellett még mellé arckrém, de így is kicsit olajos volt! Még néztem ennek a termékcsaládnak a szintén fiatalító sorozat arctisztítóját, ami habzó és vízzel kell lemosni, de félek hogy kiszárítaná a bőröm, bár az van a honlapon is, hogy vízhiányos, vegyes kombinált bőrre. Bár nem tudom, más termékcsaládot őszintén nem is nagyon ismerek....

2012. jan. 25. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Ha még emlékszel, le tudnád írni miket használtál ezen kívül, és melyikkel mi volt a gond?

Érdekes, pedig egy arctejnek pont az a lényege, hogy tisztítson és eltávolítsa a sminket és a szennyeződéseket.

2012. jan. 25. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Pontosan a Matis Reponse Jeunnesse arctej (ez komcsira semmit sem visz le, legalább 4x raktam az arcomra jól átitatott vattapamacsot mire levitte az alapozót-nem volt vastagon kenve- a spirálról meg nem is ejtek szót) és még ennek a tonikját használtam. Használtam még Ilcsit, de már nem tudom mi volt de szétszárította a bőröm. A Matist 3 évig használtam, 2 hónapja gondolkodom hogyan tovább... az arcomat amíg volt a krémből így tisztítottam: reggel csak mosdás vízzel- arctej-tonik; este babaszappanos vízzel smink le-arctej- tonik! Most a síma arctisztítóján gondolkodom, de 9000.- és nem tudom a sminket levinné-e, mert annyi tetszik benne hogy nem kell hozzá tonik, viszont félek hogy kiszárít és akkor meg kenegethetem magam krémmel, és kidobtam a pénzt az ablakon.

2012. jan. 25. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilcsiből valószínű nem a te bőrödnek megfelelőt kaptad.

Én nem próbálkoznék a matis-szal tovább. A babaszappanos arclemosás pedig szintén nagyon szárít.

Anaconda Professional-ről hallottál már? Nagyon jók, és nem olyan drágák, mint a Matis. De csak egy ötlet...

2012. jan. 26. 07:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Még nem hallottam róla... Szerintem sem próbálkozom tovább... azért ha valakinek még van véleménye Matis termékkel kapcsolatban akkor várom...
2012. jan. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!