Milyen terméket tudtok ajánlani nagyon kiszáradt haj ellen, ami bármilyen kozmetikai boltban megtalálható (rossmann, dm stb)?
rossmanból veszem ezt,samponos mosás után ebből fél diónyit kenek a hajamra,rajta hagyom 5 percet,majd lemosom.
2-3 alkalom után már nyoma se volt a szárazságnak
(nem festett hosszú vékony szálú hajam van)
Nemrég elszántam magam hogy befestessem a hajam világosabbra.
A barna hajzuhatagomból hipp hopp répaszínű száraz kóc vált, de komolyan, ilyen drótszőrű tacskó tapintással.
Még előtte elkezdtem használni a syoss volumennövelő sampontját és a glossing balzsamját, akkor igazából nem éreztem semmi változást ha használtam, de a festés után ez tette rendbe. Puha, selymes és csillogó lett tőle a hajam, ami legalább kicsit kárpótol a répaságért.
Sör :) Én a pár centivel mell alá érő hajamra egy fél literes sör felét használtam el,a többit meg odaadtam apukámnak :D
Szokás szerint megmosod a hajad,majd utána elkezded rá öntögetni a sört,közben masszírozgasd bele egy kicsit. Pár percig hagyd rajta majd alaposan öblísd le. Nyugi nem marad olyan az illata,én sose éreztem rajta,csak addig amíg vizes.
Másrészről ne szárísd meg a hajad,hagyd magától száradni,mert a hajszárítótól is iszonyat száraz lesz. Ne vasald,csak ha nagyon muszáj.
Én az ilyen szintetikus,szilikonos samponokat is elhagytam,és natúr samponra váltottam. Valamint elkezdtem hajkapszulát is szedni, a DM saját márkás kapszuláját. Nagyon jó,nő tőle a haj mint a gomba,és szerintem sokkal egészségesebb kinézete is lett,pedig. csak 20 napja szedem.
19/L
Persze,hogy használ. Én csak azért hagytam el a szárítást mert nekem felesleges, egyenes a hajam,és akárhogy szárad meg ugyanúgy néz ki.
Nem baj ha szárítod a többi praktika,úgyis "korrigálja" azt.
A hajvitamin a DM-ben 1000Ft és 60db-os. Én próbáltam már Biovanne-t ami k.urva drága volt,jóval kevesebb volt benne,több mint 5 hónapig szedtem és semmi változás nem volt a hajamon.
A natúr sampon szintén DM, Alverde termékek között keresgélj.
A sört én hetente egyszer max. kétszer alkalmaztam,nagyon szép puha fényes lett tőle a hajam,magam is meglepődtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!