Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bevált valakinek a sós fürdő...

Bevált valakinek a sós fürdő narancsbőr ellen?

Figyelt kérdés

Már csomó mindent kipróbáltam a narancsbőr ellen. Anyukám is nagyon küzd ezzel a problémával, szóval sikerült örökölnöm. Nem vagyok kövér, 165/58, de alig hiszik el rólam, hogy ennyi vagyok, mindenki vékonyabbnak gondol.

Figyelek az egészségemre, alig eszek lisztet, cukrot pedig semmihez sem teszek. Kenyeret is nélkülözöm, nem iszok soha cukros üdítőket. Szóval tényleg odafigyelek. Ja és a sport is megvan. Biciklizés, úszás, torna otthon...

A krémek jók, de csak éppen addig, amíg bekenem, addig feszesítenek. A paprikaolajos tekercselés is oké, de a nagyobb gödröket ez sem tünteti el. Most a sós fürdőt próbálgatom illóolajokkal+erős dörzsöléssel. Valakinek bevált már?

2013. júl. 3. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Önmagában semmit sem ér, a krémek tekercseléssel és masszázzsal, gépi kezeléssel hatásosak.
2013. júl. 3. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:

szia,

én mar sok mindnet kiprobaltam,masszazs stb kenve ficek.

és ami egyedül jó volt ,az az edzes,súlyzózás lábbal.

vagy van az amplifitness,speedfitness,ott vannak edzes mellett,narancsbörkezelések.

sok helyen akció is van,most megint narancsbörös vagyok,mert nem jarok edzeni,de ha elmegyek,5 -6 alkalommal ilyenre,eltünik.

2013. szept. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!