Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások ellen mit lehet tenni?

Pattanások ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
valami hyper gyors tippet tudtok pattanások ellen? 3 napon belül kéne a csoda... vagy max 1 héten belül. már rengeteg mindent próbáltam, valami házi praktikát ha tudnátok mondani örökre hálás lennék.a homlokomon vannak csak, és elég zsíros a bőröm..

2013. júl. 3. 20:03
 1/5 anonim válasza:
ha házi megoldást keresel, akkor estére fogkrémmel vagy kis tejben hígított élesztővel kend be a problémás területet.. ezek leszárítják a pattanásokat. a legjobb ha a gyógyszertárban veszel arctonikot, ezek jobbak mint az avonos és egyéb "csodák". ezt reggel este és napközben sem árt használni. ezenkívűl az is jót tesz ha néha szappannal mosod át az arcod, ez is szárít, az arcradírról nem is beszélve :)
2013. júl. 3. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Na, en ugyan így vagyok....:/ egy pohárba tegyél cukrot, hozza annyi citromlevet hogy ellepje, kavard fel , várj még kicsit elolvad a cukor, aztán vidd fel a bőrödre, zsebkendő segítségevel, majd maszírozd bele ..hagy rajta pár percig, most le és ird le nekem hogy neked segített-e. Nekem megnyugtatja a bőröm, és szebb lesz. :). Viszont hogy pattanás ellen jó e azt nem tudom. Esetleg még kend be tejföllel,kicsit büdös de attól is szebb lesz. :)
2013. júl. 3. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
bőőrgyógyáász
2013. júl. 3. 20:27
 4/5 anonim válasza:
Én évek óta küzdök a pattanással leginkább a homlokon vannak nekem is. Bőrgyógyászt nem ajánlom mert ott felír egy drága gyógyszer amitől ha el is múlik,szörnyű összetevői vannak(anyám gyógyszerész),nekem elegem lett belőlük és kinyomtam az összeset itthon utána pedig meggőzöltem kamilla teával hogy csökkentsem a gyulladást. Vettem teafa szappant azzal mosom meg mindennap az arcom(kb 400ft) és vettem teafaolajat is amivel szintén minden nap bekenem. 3 hete használom ezeket és azóta nincs 1 pattanásom se! Szerintem egy próbát megér neked is. Az olaj kapható rossmann-ban,dm-ben kb 900ft!
2013. júl. 5. 18:50
 5/5 anonim válasza:
Ne nyomd ki őket.
2013. júl. 18. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!