Fura, guga szerű pattanások vannak az államon: mit lehetne velük kezdeni?
Piros "csomóként" indultak, aztán ilyen barna guga lett mindkettőből. Ha erősen megnyomogatom, akkor érzem, hogy görcsös. Nagyon idegesít, mert bár nem fáj: teljesen érzéketlen, de nem tudom rendesen elfedni korrektorral :S Kinyomni nem lehetett őket már az elején sem.
Mit lehetne tenni, hogy megszűnjenek? Van erre valami krém, vagy otthoni praktika?
Előre is köszönöm :)
16/L
rengeteg praktika van én már madjnem az összeset ismerem csak sajnos nekem ezek a kenőcsök nem válnak be.
pl fogkrém, dermofil paszta, aloe vera gél, paradicsomot csakúgy bedörzsölni, aktív szenes arcpakolás, sudocream, körömvirág kenőcs...stb
egyébként nőgyógyászatilag minden rendben van?
Nem bántsd!És ne vakard az arcod a kezeddel.A legtöbbször a kézről kerül át a kosz és ott ahol sokat van a kezed...
Gyakrabban moss arcot,de semmiképp ne használj sok szappant,tusfürdőt,mert akkor meg kiszárad a bőröd...Nyáron legyél sokat napon illetve friss,szellős helyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!