Van itt olyan, aki egyáltalán semmilyen kozmetikai terméket nem használ az arcára?
Gondolok itt arctisztítókra, tonikra, arckrémekre, stb...
Én 18 éves lány vagyok, és 15 éves korom óta rendszeresen használom ezeket a termékeket, minden áldott reggel és este arctisztító, és arckrém, esténként alkoholmentes tonik is. Pár hónapja észrevettem, hogy egyre érzékenyebb az arcbőröm, pirosodik, olykor húzódik az egyébként enyhén zsíros bőröm, és sokkal könnyebben le is ég, pedig nem voltam rá hajlamos. Anyukám szerint (és szerintem is) a sok vegyszertől van amit az arcomra kenek, valószínűleg felborították a bőröm egyensúlyát. Arra gondoltam, teljesen abbahagynám a használatukat, csak vízzel mosnám le az arcomat reggel és este, esetleg egy kis arckrémet használnák ha szükségesnek érzem. Mit gondoltok erről, szerintetek segíthet? Vagy csak pattanásos lennék tőle, mert nem elég tiszta a bőröm? Örülnék olyan emberek válaszának, akik hasonló cipőben jártak :)
Nagyon szeretek az arcomra házi pakolásokat használni, többnyire natúr joghurtból, élesztőből, mézből stb., ezeket továbbra is használnám.
Bocsánat a hosszú leírásért, de jól ki akartam fejezni a helyzetet :) Előre köszönök minden választ!
én.(:
de mostnatól fogok csak vegyük ki azt amit a bőrgyógyász adott.(eddig sok hülyeséget csak megpróbáltam de nem használtam csak elrontotta az arcom :/ de szerintem nézesd meg szakszemmel ^^)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!