Megy a zöld kéz! Mire van szügség francia zselés müköröm elkészitéséhez? (sablonos)
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 20:40
11/15 anonim válasza:
Azért nem használsz szakszavakat mert nem ismered...ha lenne sulid, továbbképeznéd magad, és tudnád, hogy hülyeséget csinálsz, és nem hirdetnéd, pláne nem okoskodnál olyannak, aki nyilvánvalóan nagyobb tudással rendelkezik nálad.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy hol végeztél. Már csak azért, hogy ha tényleg van olyan suli, ahol ilyen hiányos tudással lehet vizsgázni, akkor lebeszéljem azokat, akik ott akarnak tanulni.
12/15 anonim válasza:
Én is körmös vagyok, valóban csak ragacsos, vagy matt (bufferelt) rétegre lehet újabb zseléréteget kenni, ezt mindenhol így tanítják, de akár a műköröm tv-n is utána lehet nézni. Lehet, hogy egy hétig fent marad egy köröm akkor is ha nem szakszerűen van elkészítve, de ha műkörmöshöz mennék és még ezt sem tudná, biztos, hogy egy fillért nem kapna tőlem a munkájáért, sőt nem is hagynám, hogy megépítse a körmömet.
13/15 anonim válasza:
15/15 anonim válasza:
[link] remélem ezzel tudtam segíteni valamennyit, ha csak kicsit későn válaszoltam is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!