Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 15 éves sminkelje magát...

Egy 15 éves sminkelje magát minden nap?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó csak tudom hogy gimiben a lányok nagy része minden napi szinten sminkeli magát és van rajta körömlakk.

1. Ti is ezt csináljátok vagy csináltátok?

2. Mit csináljak majd ha odakerülök hogy ne lógjak ki közülük (én nem szeretném sminkelni magam)?

3. Mit szóltok ehhez?

4. És a körömlakk mi a véleményetek erről?

Légy szíves ne írjatok sértő válaszokat megírhatjátok a véleményeteket de kedvesen és civilizált módon.

2013. aug. 21. 15:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igényes vagyok a fogaim fehérek a hajam szép nem zsíros korrektor használok sztem majd egy szempillaspirált is fogok ha odakerülök meg átlátszó körömlakk de sztem natúr is szép vagyok és ápolt.
2013. aug. 25. 07:54
 22/27 anonim válasza:
akkor minden rendben van:)legyél természetes:)
2013. aug. 25. 20:07
 23/27 anonim ***** válasza:
En 15 evesen keztem el sminkelni(spiral, korrektor, neha szajfeny vagy szemcerka) es koromlakk is mindig van rajtam :) de a legtobb baratnom egyaltalan nem sminkeli magat, max unnepekkor. Ahova en megyek gimibe ott is szinte mindenki sminkel. Szerintem egy ertelmes embert egyaltalan nem erdekli az, hogy te sminkelsz-e vagy sem.Hogyha csak amiatt sminkelnel hogy befogadjanak, lehet hogy nem erezned magadat jol a borodben, feszengnel, es szerintem csak annal szep a smink, aki magabiztosan viseli...en azert kezdtem el sminkelni mert nagyon nincs onbizalmam es nem is tartom magamat tul szepnek, sminkben(meg ha csak egy leheletnyi is) sokkal magabiztosabb vagyok. Ha valaki kedvel akkor sminkben es smink nelkul is fog kedvelni.Sok lany a fiuk miatt sminkeli magat, hogy tetszen nekik. Pedig szerintem ez felesleges, a legtobb fiu utalja a tul eros sminket, a termeszetes sminket pedig eszre se szoktak venni :-)
2013. aug. 26. 18:30
 24/27 1999kincső1999 válasza:
És hány éves vagy? Mert én mondjuk 14 festem a körmöm, nekünk megengedik a suliban, de nem sminkelem magam. Vannak olyan lányok akik sminkelik de én nem akarom+ szüleim nem engedik.
2013. szept. 20. 16:08
 25/27 A kérdező kommentje:

13 éves vagyok szedem a szemöldököm plusz korrektor ha pattanásos vagyok (más smink nincs a szüleim nem engedik nem is nagyon szeretnék mondjuk az osztálytársaim nagy része szemceruzát spirált alapozót használ).

Körömlakkot nem szeretik a suliban bár mindenki hord én nem csak szünetben (nyári, ő

2013. szept. 21. 08:38
 26/27 A kérdező kommentje:

bocs mellé katt.

őszi stb.) a szüleim nem engedik csak ilyenkor, suliba semmi.

2013. szept. 21. 08:40
 27/27 anonim válasza:
En 14 eves vagyok, es nalunk ugyanez van. Mindenki sminkeli magat, 20 evesen meg majd ugy neznek ki mint egy 30 eves. Szebbnek akarnak tunni, biztos valami rejtegetnivalojuk van;) en alkalmakkor szoktam maximum szemceruzat hasznalni. Es eleg csinosan oltozkodom, ne egy hanyag csajt kepzelj el. Majd elersz egy kort, utana lehet, most meg ne! A koromlakkrol annyit, hogy siman megengednek szerintem a szuleid (ha normalisak, modernek).. Azt en is hasznalom, de csak halvany szineket :)
2014. aug. 10. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!