Szerintetek hány éves kórtól sminkelje magát egy lány? .
Én 8. osztályban kezdtem napi szinten sminkelni magam, de nagyon naturális szinten, használtam szempillaspirált, világosbarna szempillaspirált, barna szemöldökceruzát, ajakápolót és szájfény. Lehet, hogy ez így soknak hangzik, de egyáltalán nem volt az, Alig látszódott, hogy van rajtam smink. Szerettem reggelenként a sminkekkel játszani. :))
Szerintem a 8. osztály tökéletes időpont a sminkelésre, a mi sulinkban nem engedték a sminkelést, de eddigre már elnézőbbek voltak a tanárok, nem szóltak ránk, ha enyhén voltunk kisminkelve. :)
16/L
hát én 13-14 évess koromban kipróbálgattam,de még nem sminkeltem magam max szájfény, igazából tavaj (15-16 éves korom körül)
már használtam púdert v alapozót, és néha szemem is kisiminkeltem, de csak most 17 éves koromban sminkelem magam rendszeresen, és most is csak szempillaspirál meg szemceruza, max alkalmakkor vagy partikkor , randikor többet.
Szerintem fontos, hogy egy lány természetes maradjon, mert ha valaki túl korán, 12-14 évesen kezdi már smineklni magát rendszeresen, hamar elnehezül a bőre, és teljesen rászokhat később a még erősebb sminkekre.
Soha, teljesen felesleges és csak árt a bőrnek.
De ha nagyon akarja, akkor onnantól, mikor a kor és kór szó között különbséget tud tenni.
16 éves kortól
Púder, szempillaspirál, szájfény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!