Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy 15 éves sminkelje magát...

Egy 15 éves sminkelje magát minden nap?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó csak tudom hogy gimiben a lányok nagy része minden napi szinten sminkeli magát és van rajta körömlakk.

1. Ti is ezt csináljátok vagy csináltátok?

2. Mit csináljak majd ha odakerülök hogy ne lógjak ki közülük (én nem szeretném sminkelni magam)?

3. Mit szóltok ehhez?

4. És a körömlakk mi a véleményetek erről?

Légy szíves ne írjatok sértő válaszokat megírhatjátok a véleményeteket de kedvesen és civilizált módon.

2013. aug. 21. 15:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

1. Csak alkalmanként csináltam, aztán rendszer lett belőle.

2. Csak a tömeg miatt ne csináld. Az a legfontosabb, hogy Te jól érezd magad a bőrödben. :)

3.Végzős fejjel teljesen feleslegesnek látom, ha visszamehetnék az időbe, tuti jól megdorgálnám a 15 éves ént, és a képébe vágnám, hogy bőven várhat ezzel még 3 évet.

4. Mindig is utáltam a körömlakkokat. :D

2013. aug. 21. 16:35
 12/27 anonim ***** válasza:

1. Igen, én 15 évesen már minden nap sminkeltem magam.

2. Ha nem szereted, akkor ne sminkeld magad, ez a te dolgod.

3. Semmit. Ismétlem, te döntöd el, akarsz -e sminkelni.

4. Gyakorlatilag mindig van rajtam, csak akkor nincs, mikor mosom le a régit, és teszem fel az újat.

2013. aug. 21. 17:00
 13/27 anonim ***** válasza:

15 évesen álltam neki sminkelni, alapozó, púder, szemceruza ( jó vastagon :D) meg szempillaspirál... nagyon csúnya bőröm volt akkoriban, muszáj volt valamivel elfednem, mert semmi nem használt rá, akkoriban a körmöm is minden színű meg mintájú volt, amit el bírsz képzelni :D

Most 21 évesen már sokkal természetesebb sminket használok, vékony ceruza vonal csak felül, szempillaspirál, korrektor, színezett hidratáló, pirosító... a körmömet is csak púder színnel vagy átlátszóval festem ki.

Na mindegy is :D a lényeg, hogy te döntöd el, hogy hogyan érzed magad jobban... sminkkel, smink nélkül, vagy csak kevés sminkkel, nálunk se sminkelt mindenki, de volt olyan is, aki minden szünetben sminkelt és folyt a fejéről a nutella színű alapozó :D senki nem nézett le senkit ezek miatt...

körömlakknak szerintem egy átlátszót nyugodtan bevállalhatsz, nem mások miatt, csak azért, mert szebb lesz tőle a kezed :)

2013. aug. 21. 17:21
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ha egy 15 éves lány sminkeli magát, az teljesen rendben van, sőt!

1. Én sminkelem magam mindennap, 16 éves vagyok most, 12 éves korom óta kb. Persze mindig is tudtam, hogy miből mennyit, hogy szép és finom legyen. Szempillaspirál,szemceruza,tus,és ha olyan kedvem van valami barnás, vagy fényes neutrális színű szemhéjfesték.

Kis alapozó,és szájfény. Szerintem ez egy mindennapi smink.

2. Azt tedd amit Te szeretnél , ne figyelj más véleményére, hiába mondom én azt, vagy ők, vagy akárki hogy használj sminket, ha nem szeretnél nem kell, illetve fordított helyzetben, ha szeretnél használni, akkor se érdekeljen ha valaki pampogna miatta, hogy "15 évesen minek smink" a lényeg, hogy Te jól érezd magad.

3. Kifejtettem szerintem kellőképpen az előző két pontban.

4. A körömlakk szerintem teljesen alap dolog, még aki nem is egy nagy sminkelős stílus, körömlakkot használ, nekem szintén 12 éves korom óta kb. műkörmöm van, most is, én azokat szeretem. (huu most biztos jön egy két negatív hozzászólás erre, de nem izgat)

2013. aug. 21. 17:33
 15/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan sminkeld magad, és fesd a körmödet, csak ne vidd túlzásba... :)

Pl: Alapózó/korrektor, szemceruza, szempillaspirál.... :)

És körömlakkból szerintem bármi, de a műkörmöt én sem ajánlanám.. :)

2013. aug. 23. 18:15
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor sminkeld magad, ha szeretnéd, ne a többiek miatt. Biztos "ciki", de én 20 éves egyetemista vagyok, és nem sminkelem magam:) (ezelőtt sem sminkeltem)
2013. aug. 23. 18:51
 17/27 anonim válasza:

Én is sminkelem magam, de nem azért, hogy "menő" legyek, hanem mert genetikai átoknak köszönhetően borzalmasan karikás szemem. Sokkal jobban érzem magam, ha belenézek a tükörbe, egy friss és üde arcot látok.

Megjegyezném, senki sem lóg ki azzal, hogy nem sminkeli magát - azzal viszont igen, ha nem igényes. Ápold a hajadat, körmödet, fogadat, bőrödet, arcodat. pl.: zsíros haj és sárga fog nagyon ciki. Erre figyelj:)

2013. aug. 23. 21:05
 18/27 anonim ***** válasza:

Bocsi tudom hogy nem kéne de válaszolnátok légyszi erre a kérdésre! :)

[link]

Köszikeeeeeeeeeeeeeeee!

2013. aug. 23. 22:56
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Uppsz........

Az utolsó vagyok! Rossz a link!

A jó link:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

Bocsika! :D

2013. aug. 23. 23:03
 20/27 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok. ha szükséges teszek fel színezett hidratálókrémet, és minden nap kiemelem a szemöldököm. ha olyan kedvem van és időm is reggel akkor szempillaspirál, esetleg tus. ennyi
2013. aug. 24. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!