Hogyan tudnám leszoktatni barátnőmet vagy hogyan mondjam meg neki h ne sminkelje magát? Mert engem nagyon idegesít!
Figyelt kérdés
Én smink nélkül szeretem! Rendesen idegesítő hogy ha ki van kicsit is festve!2012. dec. 19. 22:20
1/8 anonim válasza:
ha ő így érzi magát jól miért nem tudod elfogadni?
inkább örülj, h a barátnőd nem egy trampli! és ne sajátítsd ki magadnak az életét. ő se mondja meg h holnap melyik zoknidat vegyed fel nem?
" Rendesen idegesítő hogy ha ki van kicsit is festve"
mégis miért?
2/8 anonim válasza:
ha szereted, akkor nyilván az is érdekel, hogy ő hogyan érzi jól magát. akkor meg miért akarod 'leszoktatni' őt a sminkelésről? o.O
3/8 anonim válasza:
Minden nő szebb, ha ki van sminkelve( ha jól van kisminkelve, nem mint egy útszéli!!!), úgyhogy ne fáraszd a barátnődet a gyerekes hülyeségeiddel, hanem nőjj fel!
4/8 A kérdező kommentje:
mert ő smink nélkül is szép! és csak akkor sminkeli magát ha velem van! de hibába mondom neki hogy akkor sem kell de ő akkor is......
2012. dec. 19. 22:49
5/8 anonim válasza:
inkább értékeld, hogy tetszeni akar neked.
6/8 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt a kérdést...
7/8 anonim válasza:
nahát, pasik, nektek semmi sem jó. Nekem szól a férjem, hogy fújjam be magam parfümmel és értékeli, ha kimázolom magam, mikor vele vagyok, sőt szól, hogy másik szín jobb, meg a másik körömlakk... :D
Egyébként meg: kedvesem, nekem smink nélkül jobban tetszel, mert a smink kenődik, fura íze/szaga van, és a természetes megjelenést szeretem.
8/8 anonim válasza:
Hadd mondjak neked valamit, drága férfi. A nőnek nem kötelessége sminkelni magát, nem sminkelnie magát, vagy a te preferenciád szerin öltözködnie, csak mert a férfi azt akarja. Ha mondtad neki, hogy ne sminkelje magát, és mégis sminkeli, feltehetően nem a te kedvedért csinálja, hanem mert így érzi jól magát. Nektek pasiknak muszáj mindent a saját befolyásotok alá gurítani és azt hinni, mindent, amit egy nő csinál vagy csinálhat, annak TI vagytok a mozgatórugója? Egy nő élete nem arról szól, hogy te mit mit gondolsz arról,hogy hogy néz ki, és mit csinál. Hadd sminkelje magát. Ha feketével keni ki a száját, az ő dolga. Akkor kellett volna gondolkoznod, amikor először megláttad csinosan, és ki volt sminkelve. Akkor nem kellett volna ráhajtani, hanem keresni egy olyan lányt, aki nem szereti sminkelni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!