Hogyan beszélhetném le a legjobb barátnőmet? Elfogja cseszni a testét!
Mostanában majdnem minden hónapban festi a haját, már vagy 1 éve a szemére rak 3 kiló festéket, fültágítót akart meg piercinget. Nem is értem, hogy a szülei hogy engedik meg neki ezeket... na mindegy. Az apja a fültágítót nem engedte meg, de amilyen bolond úgyis vesz egyet. Pc-je majdnem lett, csak elfertőződött és beforrt (mert nem is olyannal csináltatta aki ért hozzá, hanem a barátnőjével) most viszont láttam az üzeneteit, hogy beszélt azzal a csajjal és mostanában ajakpiercinget fog magának szúratni. Már meg is beszélték, hogy mikor fogja neki kiszúrni a csaj. De könyörgöm, még csak 14(!) éves. Most azt éli amikor 'szerelmes' külföldi sztárokba, tetkó/piercing meg minden hasonló dolog kell és lázadozik. Nekem is volt ilyen időszakom és én is szoktam lázadni, de teljesen máshogy. Kellett tetkó meg minden hülyeség (igazából még mindig akarok) de inkább nem festettem hajat meg semmit, mert úgyis megbántam volna. És ezt ő is megfogja. Mondtam már neki sokszor, hogy várjon még pár évet és ha akkor is akarja akkor csinálja de ő most akarja. Pedig nagyon meg fogja bánni. Mit csináljak? Igaz, hogy csak 1 évvel vagyok idősebb tőle és nem akarom osztani az észt, de valahogy le akarom beszélni.
15/L
Most elkezdtem írni egy hosszút, de inkább hagyom...
Egyébként nem azt mondtam, hogy megcsináltatja és megbánja. Majd később. Ilyenkor mindenki megvan hülyülve és nem tudja, hogy mit követ el. Mert már egy normális 16-17 éves nagyjából tudja, hogy mit csinál, na de egy friss 14 éves?!
a pc tényleg beforr, a haját meg ne fogja elcseszni a festék, ezek nem maradandó dolgok, később helyre lehet hozni
egyébként meg nem kellene beleszólnod, ez nem lázadozás, nem fogja megbánni, szerintem pc- t meg hajfestést senki nem bánt még meg
Szerintem igaza van a kérdezőnek. 14 évesen még ne fesse a haját az ember, a piercing meg tényleg (nagyjából!) összeforr, de nem akkor ha a következő is elfertőződik. A hajat meg igen nehéz később helyre hozni, mert sajnos nem hetek alatt jön helyre..
Az a baj hogy még olyan beszűkült korban van a barátnőd, kedves kérdező, viszont te már ezeken átlátsz és megkockáztatom nevetségesnek is tartod az egész hajcihőt :/
Szerintem ha ennyire nem ad a szavadra ez a lány, akkor el kéne gondolkodni a barátságotokról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!