Hogyan beszélhetném le a legjobb barátnőmet? Elfogja cseszni a testét!
Mostanában majdnem minden hónapban festi a haját, már vagy 1 éve a szemére rak 3 kiló festéket, fültágítót akart meg piercinget. Nem is értem, hogy a szülei hogy engedik meg neki ezeket... na mindegy. Az apja a fültágítót nem engedte meg, de amilyen bolond úgyis vesz egyet. Pc-je majdnem lett, csak elfertőződött és beforrt (mert nem is olyannal csináltatta aki ért hozzá, hanem a barátnőjével) most viszont láttam az üzeneteit, hogy beszélt azzal a csajjal és mostanában ajakpiercinget fog magának szúratni. Már meg is beszélték, hogy mikor fogja neki kiszúrni a csaj. De könyörgöm, még csak 14(!) éves. Most azt éli amikor 'szerelmes' külföldi sztárokba, tetkó/piercing meg minden hasonló dolog kell és lázadozik. Nekem is volt ilyen időszakom és én is szoktam lázadni, de teljesen máshogy. Kellett tetkó meg minden hülyeség (igazából még mindig akarok) de inkább nem festettem hajat meg semmit, mert úgyis megbántam volna. És ezt ő is megfogja. Mondtam már neki sokszor, hogy várjon még pár évet és ha akkor is akarja akkor csinálja de ő most akarja. Pedig nagyon meg fogja bánni. Mit csináljak? Igaz, hogy csak 1 évvel vagyok idősebb tőle és nem akarom osztani az észt, de valahogy le akarom beszélni.
15/L
Én is 14 évesen kezdtem festeni a hajam, és még 19 évesen sem nőttem ki belőle. Igaz, már okosan csinálom, hogy ne törjön el annyira a hajam, és vigyázok, hogy egészséges legyen, de sok minden nem változott. Fülemet 16 éves korom óta tágítom és sosem bántam meg. Igaz, én nem lázadásból tettem semmit, imádom a családom.
Ez teljesen attól függ, hogy divatból akarja-e... Bár ha külföldi sztárok mintájára akarja csinálni, akkor lehet, de hát az ő élete... Meg kell értened, hogy ettől nem lesz rossz ember, nem lesz kevesebb. Ha nagyon akarja úgyis megcsinálja. Az meg hogy egy éve sminkeli magát, az már azért nem csak valami hülye divatkövetés, bár majd az idő eldönti... :) Én 5 éve rakok magamra egy kiló festéket, mert így jobban érzem magam. Szerintem az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát. Én nem ítélek el senkit. Szeretném ha minden ember szeretné egymást... Ez kicsit nyálas volt, de tényleg. Nem értem a lényegét az értelmetlen gyűlöletnek, ami a világba van. Nem értem a lényegét, hogy ilyen piti ügyekkel foglalkozzon az ember. Persze eleinte talán minden gondolatát az köti le, hogy hogyan tágítsa a fülét, de ez majd elmúlik és megnyugszik. Olyan, mint mikor elmúlik a szerelem és csak szeretet marad. :D
Én tényleg nem értem hogy miért kell ilyen ügyeken rágódni. Ez nem olyan mintha drogozna például.
Bocsi a regényért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!