Egy 15 éves sminkelje magát minden nap?
Nem rólam van szó csak tudom hogy gimiben a lányok nagy része minden napi szinten sminkeli magát és van rajta körömlakk.
1. Ti is ezt csináljátok vagy csináltátok?
2. Mit csináljak majd ha odakerülök hogy ne lógjak ki közülük (én nem szeretném sminkelni magam)?
3. Mit szóltok ehhez?
4. És a körömlakk mi a véleményetek erről?
Légy szíves ne írjatok sértő válaszokat megírhatjátok a véleményeteket de kedvesen és civilizált módon.
legyél egyéni! ami azt jelenti:
ha akarod sminkeled magad, ha akarod nem
ha akarod fested a körmöd ha akarod nem
más véleményére sz*r 10 méterről
én lgalább is ilyen voltam
szerintem a körömlakk még belefér, de a műköröm már undorító, érthető, hogy a pubertás korban a lányok sminkelni (tetszeni) akarnak a fiúknak :)
én sminkelem magam mindennap, ha suliba megyek ( jó csak természetesen, mert ha szép bőröm lenne, akkor biztos csak szempillaspirál+szemöldökceruza+ajakápoló/szájfény lenne és talán szem alá korrektor) és hurogjatok le, de nem azért, hogy tetszedjek a fiúknak (nem, nem vagyok leszbikus) hanem mert önbizalomhiányom van smink nélkül a bőröm miatt.:)
szerintem nem fogsz kilógni, ha sminkeled magad, ha nem. ha jól érzed magad a bőrödben minek sminkelni? :) +marad reggel egy csomó időd. :D rajtad kívűl biztos lesznek még olyanok, akik nem sminkelik magukat, ha ez megnyugtat. sminkelni, meg elég akkor elkezdeni (ha elkezded) amikor szükség lesz rá.
ez butaság nem sminkeli mindenki magát :)
(jó persze sokan..)
1.) körömlakk: az már betegesen a mániám :D van mikor minden nap más színűre festem.Smink :szempillaspirált használok nagyon vékonyan szemceruza töveknél (nem nagyon látszik)
alapozó+púder korrektor (nem minden nap mert nincs mindennap kedvem hajnalban kelni :D ) na meg színes labello..na hát ez a sminkem : D de ez sem mindennapos
!!!!Egy s lényeg hajam tisztességesen nézzen ki ha nincs időm /kedvem /energiám vagy csak szimplán már nem olyan frissen mosott akkor konty
2.) ne sminkeld : D nem fognak emiatt kinézni!
3.) mihez ? hogy nem szeretnéd magad sminkelni ? Megértem macerás
4.) ne kezd el! rá szoksz :D olyan mint a drog
16/l
amúgy hova mész majd? : )
Nem sminkeli magát minden 15 éves.
Én is csak szempillaspirált használok, de csak a suliba.
Ha nem akarod magad sminkelni nem kell, figyelj arra, hogy ha pl. pattanásos leszel, akkor ne elfedni akard, hanem megelőzni.
körömlakk, bármikor. : )
6. válaszoló ha érdekel akkor privibe kérdezd meg légy szíves.
Körömlakkot szeretnék csak nem tudom hogy a szüleim megengedik-e majd. (Most is van de csak sulin kívül.)
Korrektort használok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!