Intense Pour Pink parfüm. Hallottatok már róla? Épp most sózott rám egyet egy ajtómon becsöngető kisjány nyugtával együtt.
Most vettem 3 darabot 12 ezerért. Igazából nincs rájuk szükségem, csak jól megdumáltak. Ha valakinek bejött az illat, csak szóljon, szívesen túladok rajta. ;)
Dobjatok privát üzit!
Ezek ki vannak képezve! Nem vagyok az a típus, akit csak úgy rá lehet beszélni ilyen hülyeségekre, főleg nem az utcán:D Ma kapott el egy remek beszédkészségű, ügyes kiscsaj.. Profi volt, jól is nézett ki, ugyan az a duma meg persze a bizalmaskodás, titoktartás stb.. Öltönyös fickó is megjelent, ő is jóarc volt, számlát is adtak:'D 2 darabot vettem 5000Ft-ért. Illata tényleg nem rossz és egész tartós.
Az egyik amit vettem női, és nincs rá szükségem. Bontatlan, írj bátran privát üzenetet, 2500Ft persze csak ha tudsz titkot tartani:DDDDD Budapesti vagyok:)
Hát nem mindig tudják,mire mit kell mondani. :) Én mikor ajtót nyitottam,először csend.A csaj végig nézett rajtam és mosolygott.És elkezdett hadarni.:"Szia,na végre egy fiatal csaj!Szeretnéd meglepni a párod parfümmel?Amúgy mi a szakmád mert nagyon vagány és sportos vagy!Most akciósak a parfümök és ajándékparfüm is jár hozzá.
Ezt mind egy szuszra mondta el.Kapóra jött,mert tényleg kellett parfüm.Elő vett egy férfi parfümöt,hogy lepjem meg a párom.Na most jött a fordulat."Aranyos vagy,de a párom csaj,női parfümöt mutass." Annyira zavarba jött,hogy belesült a szövegbe,miközben nézegettem a parfümöt.Halál nyugodt voltam és mosolyogtam a zavarán.Elrontotta a nyugtát,és finoman káromkodott egyet,de elnézést kért rögtön.Na elnevettem magam és mondtam hogy nyugodtan. :) Ideadta a nyugtát és külön a telószámát.Ha elfogyna a parfüm.
Szia!
Ahogy itt olvasom a hozzá szolásokat. Ma volt nálunk is két fiatal srác. Szerintem nem egyetemisták inkább csak pályakezdő fiatalok. Szóval az egyik elkezdte a szövegét majd átadta a "jóképű, vagyány" társának. Onnantól kezdve csak ő beszélt. Eleinte nem akartam venni majd végül úgy döntöttem veszek, mert legalább megvan a karácsonyi ajándék egy része. Úgyis a sogornőm parfüm mániás, de horibilis összeget nem ad ki. Eddig mála mindig csak utánzottakat láttam. Jó lesz neki. Kettőt kaptam 6000Ft-ért. Nagyon más üzletben ezért az árért 1-et.
Ajánlom a videót..öcsém most hozott nekem egyet, mondta hogy nem érdekli köszöni, elindult és visszahúzták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!