Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Intense Pour Pink parfüm....

Intense Pour Pink parfüm. Hallottatok már róla? Épp most sózott rám egyet egy ajtómon becsöngető kisjány nyugtával együtt.

Figyelt kérdés
Sejtem, hogy nem valami világmárka, de nem fújnám magamra, ha túl sok lenne itt a negatív komment... :)

2013. aug. 5. 12:06
1 2 3 4 5 6
 51/57 Sztogacsev válasza:

Most vettem 3 darabot 12 ezerért. Igazából nincs rájuk szükségem, csak jól megdumáltak. Ha valakinek bejött az illat, csak szóljon, szívesen túladok rajta. ;)

Dobjatok privát üzit!

2014. aug. 29. 16:29
 52/57 anonim válasza:

Ezek ki vannak képezve! Nem vagyok az a típus, akit csak úgy rá lehet beszélni ilyen hülyeségekre, főleg nem az utcán:D Ma kapott el egy remek beszédkészségű, ügyes kiscsaj.. Profi volt, jól is nézett ki, ugyan az a duma meg persze a bizalmaskodás, titoktartás stb.. Öltönyös fickó is megjelent, ő is jóarc volt, számlát is adtak:'D 2 darabot vettem 5000Ft-ért. Illata tényleg nem rossz és egész tartós.

Az egyik amit vettem női, és nincs rá szükségem. Bontatlan, írj bátran privát üzenetet, 2500Ft persze csak ha tudsz titkot tartani:DDDDD Budapesti vagyok:)

2014. aug. 30. 02:22
 53/57 anonim ***** válasza:
Tényleg ki vannak képezve, pontosan tudják mire mit kell mondani, mikor kell a kezedbe nyomni az x darab, EDP francia prémium kategóriás parfümöt.
2014. szept. 4. 09:51
 54/57 anonim válasza:
Én bárkinek ajánlom ezt a parfümöt!Nyugodtan lehet venni,én is vettem és még szeretnék.Utána néztem és nem gagyi.Láttam 12000 forintért is!Na az nekem sok.Ha valaki vett Intense pour gold-ot és nem kéri,átveszem 3000-ért.Ha miskolci.Köszi! :)
2014. okt. 11. 14:13
 55/57 anonim válasza:

Hát nem mindig tudják,mire mit kell mondani. :) Én mikor ajtót nyitottam,először csend.A csaj végig nézett rajtam és mosolygott.És elkezdett hadarni.:"Szia,na végre egy fiatal csaj!Szeretnéd meglepni a párod parfümmel?Amúgy mi a szakmád mert nagyon vagány és sportos vagy!Most akciósak a parfümök és ajándékparfüm is jár hozzá.

Ezt mind egy szuszra mondta el.Kapóra jött,mert tényleg kellett parfüm.Elő vett egy férfi parfümöt,hogy lepjem meg a párom.Na most jött a fordulat."Aranyos vagy,de a párom csaj,női parfümöt mutass." Annyira zavarba jött,hogy belesült a szövegbe,miközben nézegettem a parfümöt.Halál nyugodt voltam és mosolyogtam a zavarán.Elrontotta a nyugtát,és finoman káromkodott egyet,de elnézést kért rögtön.Na elnevettem magam és mondtam hogy nyugodtan. :) Ideadta a nyugtát és külön a telószámát.Ha elfogyna a parfüm.

2014. okt. 11. 14:55
 56/57 babóca0129 válasza:

Szia!

Ahogy itt olvasom a hozzá szolásokat. Ma volt nálunk is két fiatal srác. Szerintem nem egyetemisták inkább csak pályakezdő fiatalok. Szóval az egyik elkezdte a szövegét majd átadta a "jóképű, vagyány" társának. Onnantól kezdve csak ő beszélt. Eleinte nem akartam venni majd végül úgy döntöttem veszek, mert legalább megvan a karácsonyi ajándék egy része. Úgyis a sogornőm parfüm mániás, de horibilis összeget nem ad ki. Eddig mála mindig csak utánzottakat láttam. Jó lesz neki. Kettőt kaptam 6000Ft-ért. Nagyon más üzletben ezért az árért 1-et.

2014. okt. 27. 13:04
 57/57 anonim válasza:

[link]

Ajánlom a videót..öcsém most hozott nekem egyet, mondta hogy nem érdekli köszöni, elindult és visszahúzták..

2014. nov. 6. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!