Szerintem valósnak tűnik, ugyhogy nekem 3000-et simán megért, mert nagyon bejön az illata! ;) (Y)
2014. jan. 20. 10:34
32/57 Sylili válasza:
Fél órája ment el a két főiskolás srác,"közvéleménykutatni" jöttek.:)Nagy dumásak,jópofák,mindenre van frappáns válasz.....tényleg szimpatikusak voltak.:) A végén 10ezerért 2 férfi és 3 női parfümöt vettem.....szerintem jól jártam,még ha nem is világmárka.Ebből három rögtön ajándékba megy,de legalább az is le van tudva.
Rögtön az elején levágtam,hogy "házalnak",de akkor se jártam rosszul.:)
2014. jan. 24. 20:05
33/57 sputyi válasza:
Tegnap voltak nálunk is. Egy nagyon kellemes külsejű leányzó csöngetett be. Persze elkezdte mondani a halandzsa szöveget,mondom állj.Hagyjuk a süket szöveget,mennyiért adod a gagyi parfümöt.:) Mondja 6000-ért ad 3-at.Akkor mondom adjon kettőt 3000-ért. Szó nélkül ideadta. Egymásra mosolyogtunk és már tovább is ment. ;)
2014. febr. 2. 08:52
34/57 anonim válasza:
Hozzánk is becsengettek, mondták h csak egy közvélemény kutatást tartanak. Kérdeztem, hogy mennyi idő azt mondták h csak pár perc. Nah mondom oké. És elővette a parfümöt. Kicsit megzavarodtam h most mi ez.. aztán leesett..aztán odaadta a parfümöt, hogy megkapom és adott még kettőt. nah gondoltam most jön a trükk.. hát igen 12.000 és hogy én milyen jól járok.. a végén egyet vettem 3000ft-ért, de ezidáig ők az elsők akik rátudtak beszélni a vásárlásra. Nagyon jó megjelenésű 3 fiatal volt. Hát nagy biznisz mit ne mondjak..:D
Akik megvettük legalább azért gondoljunk pozitívan erre, hogy valamelyest átvertek minket, hogy ők csak diákok teszik a dolgukat.nekem azt mondták h 600ft keresnek óránként. gondolom plusz a jutalék. legalább támogattuk őket.
2014. febr. 20. 12:49
35/57 anonim válasza:
Minket is átvágtak a barátnőimmel. A lány ráfújkálta a csuklónkra, meg mondta, hogy külföldön 30000-ért lehet kapni, ha pedig lesz Magyarországon, akkor az 15000-be kerül majd. Mi hárman összedobtuk a pénzt, ugye 3000-t, aztán volt valami gyanúm és itthon fellépve a netre utánanéztem, csak 2-5000 ft között mozog. Holnap visszamegyek a Tescóba reklamálni.
2014. márc. 22. 18:13
36/57 Gabee0711 válasza:
Hozzám is becsengetett két fiatal egyetemista srác, nagyon meggyőzőek és mosolygósak voltak.. szerintem brutál jó illata volt a 4-ből 3 parfümnek. De ahogy bejöttem én is nekiálltam nyomozni és ezt találtam...
Elég nemzetközi oldalnak tűnik... 7 nyelven van fordítás.
és 16féle parfümjük is van... (persze ettől még amit kaptunk lehet egy másolat...:S) de nekem ennyiért bejön ez az illat.
2014. ápr. 12. 16:21
37/57 anonim válasza:
Engem épp ma állított meg a Tescóban egy nagyon szimpatikus mosolygós lány, tényleg nagyon kedves volt :D Nekem is olyasmit mondott hogy ez valami francia parfüm és ott 25.000 Ft-ba kerül. Végül 5500 ért vettem kettőt egy fekete dobozosat és egy aranyat. Amúgy darabját 12.000 ért akarta adni:D
2014. ápr. 13. 18:14
38/57 H.Daveed válasza:
Én is ma beleszaladtam egy "kedves" hölgybe.Sajnos a férfiakat ezzel meg tudják fogni.Jól néz ki,és nyomja a dumát... Én 6000-ért vettem egy férfit és kaptam ajándékba egy nőit is.panasz esetleg valakinél? Nem szeretném ha valami bőrbetegséget elkapnék :)
2014. ápr. 22. 16:58
39/57 anonim válasza:
xD Hát jó. 12ezer forintért vettem hármat, mert ajándéknak tökéletes, és az illata is tetszett :) Ám szörnyen röhejes volt az egész :D Nem tudtam, hogy sírjak e, vagy nevessek :D Végül akartak adni még 3-at, 6ezerért, csak ne mondjam el senkinek :D Aztán amikor visszaadtam, akkor mondták, hogy 3ezerért is megkaphatom... Na itt volt az, hogy felejtsenek el :D Minden esetre elég tartósnak tűnik az illata, és mondom, nem rossz.
2014. ápr. 28. 13:26
40/57 anonim válasza:
Azonban utána néztem külföldi oldalakon, nem igazán értem, hogy miért adják ilyen olcsón. Itt pl. 15ezer darabja. [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!