Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Intense Pour Pink parfüm....

Intense Pour Pink parfüm. Hallottatok már róla? Épp most sózott rám egyet egy ajtómon becsöngető kisjány nyugtával együtt.

Figyelt kérdés
Sejtem, hogy nem valami világmárka, de nem fújnám magamra, ha túl sok lenne itt a negatív komment... :)

2013. aug. 5. 12:06
1 2 3 4 5 6
 31/57 Gempa0112 válasza:

[link]

Szerintem valósnak tűnik, ugyhogy nekem 3000-et simán megért, mert nagyon bejön az illata! ;) (Y)

2014. jan. 20. 10:34
 32/57 Sylili válasza:

Fél órája ment el a két főiskolás srác,"közvéleménykutatni" jöttek.:)Nagy dumásak,jópofák,mindenre van frappáns válasz.....tényleg szimpatikusak voltak.:) A végén 10ezerért 2 férfi és 3 női parfümöt vettem.....szerintem jól jártam,még ha nem is világmárka.Ebből három rögtön ajándékba megy,de legalább az is le van tudva.

Rögtön az elején levágtam,hogy "házalnak",de akkor se jártam rosszul.:)

2014. jan. 24. 20:05
 33/57 sputyi válasza:
Tegnap voltak nálunk is. Egy nagyon kellemes külsejű leányzó csöngetett be. Persze elkezdte mondani a halandzsa szöveget,mondom állj.Hagyjuk a süket szöveget,mennyiért adod a gagyi parfümöt.:) Mondja 6000-ért ad 3-at.Akkor mondom adjon kettőt 3000-ért. Szó nélkül ideadta. Egymásra mosolyogtunk és már tovább is ment. ;)
2014. febr. 2. 08:52
 34/57 anonim ***** válasza:

Hozzánk is becsengettek, mondták h csak egy közvélemény kutatást tartanak. Kérdeztem, hogy mennyi idő azt mondták h csak pár perc. Nah mondom oké. És elővette a parfümöt. Kicsit megzavarodtam h most mi ez.. aztán leesett..aztán odaadta a parfümöt, hogy megkapom és adott még kettőt. nah gondoltam most jön a trükk.. hát igen 12.000 és hogy én milyen jól járok.. a végén egyet vettem 3000ft-ért, de ezidáig ők az elsők akik rátudtak beszélni a vásárlásra. Nagyon jó megjelenésű 3 fiatal volt. Hát nagy biznisz mit ne mondjak..:D

Akik megvettük legalább azért gondoljunk pozitívan erre, hogy valamelyest átvertek minket, hogy ők csak diákok teszik a dolgukat.nekem azt mondták h 600ft keresnek óránként. gondolom plusz a jutalék. legalább támogattuk őket.

2014. febr. 20. 12:49
 35/57 anonim ***** válasza:
Minket is átvágtak a barátnőimmel. A lány ráfújkálta a csuklónkra, meg mondta, hogy külföldön 30000-ért lehet kapni, ha pedig lesz Magyarországon, akkor az 15000-be kerül majd. Mi hárman összedobtuk a pénzt, ugye 3000-t, aztán volt valami gyanúm és itthon fellépve a netre utánanéztem, csak 2-5000 ft között mozog. Holnap visszamegyek a Tescóba reklamálni.
2014. márc. 22. 18:13
 36/57 Gabee0711 válasza:

Hozzám is becsengetett két fiatal egyetemista srác, nagyon meggyőzőek és mosolygósak voltak.. szerintem brutál jó illata volt a 4-ből 3 parfümnek. De ahogy bejöttem én is nekiálltam nyomozni és ezt találtam...

[link]

Elég nemzetközi oldalnak tűnik... 7 nyelven van fordítás.

és 16féle parfümjük is van... (persze ettől még amit kaptunk lehet egy másolat...:S) de nekem ennyiért bejön ez az illat.

2014. ápr. 12. 16:21
 37/57 anonim válasza:
Engem épp ma állított meg a Tescóban egy nagyon szimpatikus mosolygós lány, tényleg nagyon kedves volt :D Nekem is olyasmit mondott hogy ez valami francia parfüm és ott 25.000 Ft-ba kerül. Végül 5500 ért vettem kettőt egy fekete dobozosat és egy aranyat. Amúgy darabját 12.000 ért akarta adni:D
2014. ápr. 13. 18:14
 38/57 H.Daveed válasza:
Én is ma beleszaladtam egy "kedves" hölgybe.Sajnos a férfiakat ezzel meg tudják fogni.Jól néz ki,és nyomja a dumát... Én 6000-ért vettem egy férfit és kaptam ajándékba egy nőit is.panasz esetleg valakinél? Nem szeretném ha valami bőrbetegséget elkapnék :)
2014. ápr. 22. 16:58
 39/57 anonim válasza:
xD Hát jó. 12ezer forintért vettem hármat, mert ajándéknak tökéletes, és az illata is tetszett :) Ám szörnyen röhejes volt az egész :D Nem tudtam, hogy sírjak e, vagy nevessek :D Végül akartak adni még 3-at, 6ezerért, csak ne mondjam el senkinek :D Aztán amikor visszaadtam, akkor mondták, hogy 3ezerért is megkaphatom... Na itt volt az, hogy felejtsenek el :D Minden esetre elég tartósnak tűnik az illata, és mondom, nem rossz.
2014. ápr. 28. 13:26
 40/57 anonim válasza:
Azonban utána néztem külföldi oldalakon, nem igazán értem, hogy miért adják ilyen olcsón. Itt pl. 15ezer darabja. [link]
2014. ápr. 28. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!