Milyen parfümöt válasszak? Valami finom virágos és gyümölcsös illatra gondoltam, ami nem olyan tucat illat mint pl. : Nina Ricci- Ninája (én nem tudom, de sok helyen ezt írják). Finom, nőies valami ami egyszerű és nagyszerű.
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 19:14
1/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Beyonce Heat Rush
Én imádom, ez a kedvencem. virágos-gyümölcsös illatú :)
4/11 anonim válasza:
Nekem a D&G Light Blue az örök kedvencem.
5/11 anonim válasza:
szerintem rendelj avonból Secret Fantasy-t:3 eszméletlen jó illata van, és gyümölcsös!:D
7/11 anonim válasza:
Nekem is a Beyonce Heat a kedvenc illatom:)
8/11 anonim válasza:
Szintén Beyonce Heat a kedvenc parfümöm !!!! :)
Annyira szexi, dögös és fullasztóan erotikus egy illat.
imádom! De ami még nagy kedvenc főleg nyárra a Beyonce Heat rush ez egy nyárias gyümölcsös és keleties illat, ami fűszeresen gyümölcsös szerintem..én imádom ma vettem meg most is ez az illat van rajtam,nagyon tartós és finom nőies és igazán szexi! :) Az ára is baráti. Én ezt az illatot csak 20 feletti lányokon/nőkön tudom elképzelni, mert tényleg nőies illatok. Egy tinihez nem illenek. Remélem segítettem :) Beyonce munkásságát amúgy nem csípem a dalait se hallgatom de ezek a parfümök a number one nálam!!! :) 23/L
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Neked külön köszönet kedves utolsó :D
2013. aug. 25. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!