Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Intense Pour Pink parfüm....

Intense Pour Pink parfüm. Hallottatok már róla? Épp most sózott rám egyet egy ajtómon becsöngető kisjány nyugtával együtt.

Figyelt kérdés
Sejtem, hogy nem valami világmárka, de nem fújnám magamra, ha túl sok lenne itt a negatív komment... :)

2013. aug. 5. 12:06
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim válasza:
100%
engem is epp most talaltak meg ezzel. 2500ert oda adtak a pour goldot. Erdekes mert mint ha nem is ugyan azt adta volna mint amit eloszor ram fujtak.
2013. szept. 18. 16:31
 12/57 DaveMonarchist válasza:

A mai nap engem is betalált egy rendkívül csinos, házalós hölgy. Elején 12.000-ről indultunk az 1+1 ajándékkal, aztán eljutottunk oda, hogy 5.000-ért odaadta a kettőt, bizonylat nélkül. Eléggé megriadtam mikor feljöttem ide és láttam, hogy esetleg "átverésről" van szó. De utánanéztem és ez tényleg létező márka, csupán az a része nem igaz, hogy "még nem kapható a boltokban, és majd 15.000 Ft lesz az ára stb..."

Ajándéknak szánom mindkettőt, de kicsit keserű szájízem van, mivel talán jobban is lealkudhattam volna. Ha boltokban forgalmaznák ott se lenne drágább 4-5 ezernél darabja (szerintem).

[link]

2013. szept. 26. 16:45
 13/57 anonim válasza:
Én nagyon meg vagyok elégedve a parfümmel kapcsolatban! Jobb, mint a kínai parfüm! Kb. 2 éve vettem Parndorfban a Pinket és spórolva használtam! Fél éve fogyott el! 1 hónapja becsöngetett két diáklány a lakásomnál és nagy örömömre vehettem Édesanyámnak (Karácsonyra) meg magamnak 2-2 darabot! :) A Pinknek jobb az illata, mint a Goldnak! Már csak egy parfümöt sírok vissza, remélem egyszer azzal is becsöngetnek majd, ez volt az Elopé!
2013. szept. 26. 22:41
 14/57 anonim válasza:
én is találkoztam egy ilyen lánnyal nyíregyházán szerdán és nekem ideadta 2500Ft-ért az intense pour pinket....
2013. szept. 27. 21:41
 15/57 Sidelitas válasza:
Most sóztak rám is egyet. Előszőr hármat akartak adni 12000 Ft-ért De aztán egy lett belőle 3000 Ft-ért. VIGYÁZAT szerintem átverés.
2013. okt. 27. 21:10
 16/57 TCA válasza:
100%

Mi kettőt vettünk 6000-ért, de rossz érzésem volt, akkora dumája volt az embernek. Amit mondott, az 95%-ban hazugság. Nem francia, hanem cseh a cég, csak gondolom csináltak egy irodát Párizsban, hogy rányomhassák a dobozra a címét. Szokásos direkt marketinges átverés nagy szövegeléssel körítve. Boltban soha nem is fogják árulni, csak ezzel a technikával terjesztik (boltban senki nem venné meg). Nem szeretem az ilyen árusokat, de mivel tetszettek az illatok, be tudtak húzni a csőbe. Mindegy, az egészségügyi bizonylat igazinak tűnik a honlapon, úgyhogy azért el lehet használgatni.

Volt itt egy nagyon feldícsérő komment, de nekem gyanús: azt állítja 2 éve vette a parfümöt, holott az eü bizonylat idei keltezésű, ergo korábban nem hozhatták forgalomba. Szóval óvatosan a pozitív kommentekkel, lehet hogy bennfentesek írták!

2013. okt. 30. 07:26
 17/57 anonim válasza:
Nekem is először 3-at akart adni egy egyetemista srác 12.000-ért,de azt nem vettem meg.Utána ideadott egyet 3000-ért.Szerintem nagyon jó illata van :) Meg elég meggyőző és helyes volt a srác :D
2013. nov. 3. 20:00
 18/57 Csincsy válasza:

Sziasztok!

Engem ma a Tescóban kapott el egy lány... 3000 Ft-ért hoztam haza végül egy parfümöt.

Végül is ajándéknak jó lesz majd. Nyugtát is kaptam, Hungaro-Diamond Kft. Idén alapították...

[link] ezen kívül mást nem nagyon tudok róluk. A parfüm jó illatú, még ha valami utánzat, vagy gagyi termék, ennyiért 55 ml nem rossz szerintem.

2013. nov. 7. 18:44
 19/57 anonim válasza:
Jajj, hát tegnap a párommal a Tescoból kifelé megállítottak minket is, nem akartunk megállni, de azt mondták 1-2 kérdéssel segítsük a munkájukat...hát jó, gondoltuk. Hihetetlen milyen mézes-mázas szövegeket nyomtak le... :D Gondoltam, hogy az egész egy jól betanult szöveg, mert csak úgy nem adnak ilyen olcsón egy minőségi parfümöt csak azért, mert párommal "mosolygósak vagyunk". :D Mindkettőnkre próbálták rásózni, de sikertelenül.
2013. nov. 18. 11:30
 20/57 sárix17 válasza:
Nálam is most jártak és dicsértek, hogy milyen mosolygós vagyok. Csak 1-2 kérdésük lenne, segítsek.. Mondom miért ne.. Rám is rám akartak sózni 12 ezerért 3 félét meg egy ajándékot.. Végülis tetszett az illat, kértem egyet, ide is adta szintén 3000ért nekem is, de olyan dumát le tud nyomni hogy már gyanús. Na nem baj, segítettem őket a megélhetésükben és a parfüm is egész jó :D
2013. nov. 20. 13:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!