Hol lehet ilyen parfümöt szerezni, és mennyiért? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Kaptam abszolúte eredetinek tűnő Gucci parfümöt, 20ml-es kiszerelésű. Műanyag lapos pumpás tetejű "edényben" van, és egy kis bőrszerű tok is tartozik hozzá. Úgy néz ki mint egy mobiltelefon. Az illata tartós, még este is érezhető. Praktikus, táskában könnyen elfér, nem kell félni, hogy eltörik. Akitől kaptam nem merem megkérdezni, mert, ha valami gagyi izé, nem szeretném őt bántani vele. Viszont szívesen vásárolnék még, ha eredeti.2013. aug. 1. 16:13
2/4 Joy Turner válasza:
Ez nem eredeti. A Gucci nem csinál ilyen műbőrtokos vackot.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Még meggondolom, mert az illat tényleg tartós, még akkor is ha nem eredeti
2013. aug. 3. 20:38
4/4 anonim válasza:
Én is tudom hogy nem eredeti, viszont nagyon jó az illata, Meg ennyi pénzért aki eredetit vár az nincs tisztában egy 30milis gucci parfüm árával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!