Mennyiért lehet szerintetek feltuningolni egy wartburg 353as kocsit? részletek lent
értem ezalatt a légkondit, új gumik, festés,új akku és pár alap dolog.
mert jó kis kocsi, és még menő is :)
Az új gumik, új akku és pár egyéb kopó cucc cseréje megáll 100k-ban.
Festés? Mennyire akarod szétszedni? Ha rohad, akkor nem sok értelme elpazarolni bármilyen festéket a rozsdára, akkor lakatolni is kell. Szerencsére a Wartburg nem komplikált: szét lehet szedni könnyen, kicsit egyengetni, csiszolni, alapozni, kittelni, utána fényezni: el lehet rá költeni nagyon sok pénzt, de szükség esetén a nagyját meg tudod otthon csinálni, valaki környékbeli meg olcsón lefújja. A kb. 50 ezres sufnimegoldástól az 500 ezerig bárhol lehet.
Légkondi? Én még nem láttam légkondis 353-at, de ha beépítesz egyet, akkor arról mindenképpen szívesen látnék fotót. Persze meg lehet oldani. :)
nem rozsdásodik, jól karbantartott kocsi.
a jelenlegi sárga színén változtatnék majd
Szerintem ha te abba légkondit teszel, akkor vagy ülsz a hidegben, vagy elvisz az autó a-ból b-be melegben:D
Vagy - na persze ha ez számít egyáltalán - bődületes fogyasztásnövekedés mellett tudod majd csak használni a járgányt. Amiben persze egyébként is egy kétütemű motor dolgozik, ami nem a takarékosságról híres:)
hát van benne valami.
köszi a válaszokat :)
Szerinted milyen alapjáratod lenne klíma mellett egy kétütemű vartyogón? xD
http://www.youtube.com/watch?v=tNtEw5gUqtE
1:30 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!