Intense Pour Pink parfüm. Hallottatok már róla? Épp most sózott rám egyet egy ajtómon becsöngető kisjány nyugtával együtt.
újra megjelentek az Arenás TESCO előtt, szóról szóra az előttem szólókéval megegyező szöveg. racionális gondolkodású vagyok, de nem hagyott gondolkozni sem, ügyes volt a lány. most verem a fejem a falba és éhes vagyok :'D
BPn szívesen adok bontatlan Goldot vagy Mintet (női) 2-2ezerér bárkinek, mert fiú vagyok. éés ha mondasz két párizsi nevezetességet...:)
Most benne voltak a fókuszban, az rtl-en (júl. 16-i adás). Felismertem, ők voltak, engem is megtaláltak szegedi tescoban...
Feljelenteni meg nem hinném, hogy lehet. Ha veszel tőlük, adnak számlát, amúgy sem egy horribilis összeg, amit elkérnek, de így is megéri nekik, amennyi ember megveszi. Az más dolog, hogy hazugságok árán érik ezt el. Mellesleg jól csinálják, ha nem lenne alapból sok parfümöm itthon, még lehet engem is megmanipulálnak. Ez miatt megérik a pénzüket :D Egyébként meg a piacos parfümöknél biztosan jobb.
Elárulom nektek, hogy ezek feketén dolgoznak, egy adóellenőr simán megbüntethetné őket, és behülyítik a fiatalokat, mindenfélét hazudoznak, hogy mi is ez a munka és később derül ki, hogy gyakran öltönyben!! a tűző napon egy oldaltáskából árulnak pacsulit, röhej az egész, sajnos az idős és a hiszékeny buta embereket be lehet csapni.
Egy pacsuli ára, amit ők adnak el, 500Ft, ezt belső forrásból tudom, a többi szétoszlik az utcán lévő eladó és azok "főnökei" között.
Szánalmas az egész...
arra még nem gondolt senki, hogy ez valóban egy tényleg jó!!! és minőségi parfüm? megy a halandzsa igen... gondolom marketingesek az ifjoncok és valami féle verseny megy közöttük, akinek a legtöbbet sikerül eladni... stb. véleményem szerint tényleg reklámozzák ezt a parfümöt, mert nálam nyert a reklám
rá fújták a csuklómra, halandzsa bla bla bla, francia, 15.000, 30.000, 10.000, 3000 nem kellett... mert már sok ilyen hülyeséget láttam
aztán hazajövök eltelik néhány óra és érzem az illatot, és azon gondolkodok h lehettem ilyen hülyeee 3000-ért egy ilyen jó parfümöt.., mikor a tescos- adidas 2000 ft -és 30 perc után mintha ki se fújtad volna, ezt meg csak szagolgatom folyamatosan, remélem h jönnek ide a mi városunkba is mert én 50 km-re egy másik városban találkoztam velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!