Intense Pour Pink parfüm. Hallottatok már róla? Épp most sózott rám egyet egy ajtómon becsöngető kisjány nyugtával együtt.
Hozzám is becsöngettek hétfőn, illetve csütörtökön egy csaj szólított le a tescoban, hogy 1-2 kérdése lenne hozzám. Szóról szóra ugyan azt a szöveget nyomták le, tehát az egész egy betanult dolog. Azt mondta, hogy ez egy eredeti francia parfüm, hasonló cuccok Franciaországban 30 ezer körül vannak, de itt nálunk csak 15 ezerbe kerül. Viszont ha mondok 3 francia nevezetességet, akkor csak 9 ezer :D Mondtam neki, hogy ennyiért se kérem. Oké akkor bedobták az ajándékot, hogy kapok kettőt 6 ezerért. Ebbe se mentem bele, ezután mondták, hogy tegyük fel ma van a születésnapom, ezt fogják írni a nyugtára, így megkaphatok egyet 3 ezerért.
Természetesen ebbe sem mentem bele, messziről lerí a dologról, hogy ez egy nagy kamu.
Amikor másodszorra a tescoban találkoztam a csajjal, akkor megkérdeztem tőle, hogy ha Franciaországban 30 ezer lenne a parfüm, akkor itt Magyarországon miért csak 15, amikor ide még el is kell szállítani a terméket. Pár másodperces csend, majd azt mondta, hogy nekem ezzel nem kell foglalkoznom, nem lényeges. :D Tehát ennyit erről.
Nálam is hasonló szöveg volt, hogy ilyen szépek meg olyan szépek vagyunk meg bla bla bla.
A végén 5.000-ért kaptam egy gold-ot meg egy man-t.
Persze sok agyalás nem volt, mert gyorsan 8.000 ftért el is adtam rá 2 óra múlva.
Utána fogtam magam és neten utána jártam a dolgoknak meg a cégnek is!
Kiderült, hogy a cég feketelistán van, a parfüm meg sose került 12.000 ft-ba.
Illatra tényleg jó, de nekem felesleges!
Most tukmáltak ránk 3 ilyen parfümöt.
Egy férfit és kettő goldot, de 12.000 ért..De nem vettük meg, mondjuk nincs ilyenre pénzünk. Aztán végül egyet megvettünk volna 2.000 ért, de 10.000 fizettünk, így adott még egy férfi parfümöt és megkaptuk így 4.000-ért a kettőt.
Szerintem jól jártunk így vele.
Nekem nagyon tetszik az illata és tartós is. (Megmostam kezem és még mindig érezni lehet)
Valaki talált a parfümről már valamit? Esetleg mennyi lehet az ára?
gyöngyös tegnap este 8 óra csengetnek, éppen kimászok az ágyból, 2 srác főiskolások, közvélemény kutatás. van e 2 percem ? - legyen ...... jött a rizsa, 1 levegővel 3 perc folyamatosan-jól csinálta !! .. szagoljunk. a 2 férfi illat iszonyat budos, ( ok -kinek-kinek) , a 2 női az igyik még talán elment volna..
30e indultunk mert a franciáknál annyi.. itthon 15 lesz ... de nagy akcioban 2 férfit egy nőit most 9ért blokkal mindennel?.. :):) biztos remek remek termék lehet .... :):) ha házalva kell promozni :):)
Akkor én alkudtam a legjobban :D
Tesco 3 egyetemista csaj fél órát beszélgettem vele a parfüm illata tetszett :D meg téll akkor volt a szülinapom :D
3000 ft ért egy férfi meg egy női :D meg a nyugtára a telefonszáma ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!