Lányok! Ti hogy sminkelitek ki magatokat suliba, és mennyit "szenvedtek vele"?
Tonikkal lemosom az arcom, aztán bekenem hidratálókrémmel. Alapozó, korrektor. Fehér szemhéjpúder az egész szemhéjamra(nem viágítóan fehér, csak halvány, egyáltalán nem feltűnő),és a szemem alá, aztán halvány fényes barackszínű csak a szemem fölé. A szemem alsó vízvonalára fehér szemcerka. Szempillaspirál. Halványrózsaszín rúzs, szájfény. Ez így egy teljesen natúr sminket erdményez.
Fél óráig tart megcsinálni, de egyáltalán nem szenvedés, a mozdulatok már a kezemben vannak, általában félig még alszom sminkelés közben. 17l
Alapozó, púder, barna szemhéjpúder (úgy csinálom meg, hogy természetes hatást keltsen), szemhéjtussal kihúzom a szemem felül, néha szemöldökceruza és nude rúzs.
18/L
Színezett hidratáló, korrektor, szempillaspirál, színtelen ajakápoló-ennél nem kell több. :)
Kb 15 percet vesz igénybe álmos reggeleken.
szemceruzával kifestem a szemem kicsit sötétebbre, szempilla spirál, szemöldökömet szoktam halványat áthúzni mert világos
alapozót nem használok, púderrel szoktam télen mert akkor fehér és fáradt az arc bőrőm, de nyáron nem szoktam akkor a nap is ad neki szín, meg a nagy melegbe nem jó az alapozó
én suliba mindig viszek egy kis táskát amiben vannak a sminkcuccaim,amit általában használok: arckrém,szemceruza,szempillaspirál,labello,és még vattakorong van nálam.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!