Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ti mennyire sminkelite...

Anyukák ti mennyire sminkelitek magatokat? Gáz ha valaki egyáltalán nem festi magát?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 19. 18:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Én festem magam, szemceruza/tus, némi szemhéjpúder, szempilla spirál. De én így tetszem magamnak, egyáltalán nem gáz, ha valaki nem sminkel.
2013. ápr. 19. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sminkelek, nem tartom gáznak. a Férjem nem szereti ha festem magam, neki így jobban tetszek.
2013. ápr. 19. 18:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán a szememet kihúzom. Nem tartom gáznak, hogy nem sminkel valaki, én speciel lesz*rom ki mit gondol.

Kétlányos 37hkm.

2013. ápr. 19. 18:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a játszóra megyünk le akkor nem, ha bárhová máshová akkor nem. Ha valaki már korábban sem sminkelte magát az nem gáz, de ha valaki csak azért nem teszi mert ő már anyuka és nem kell tetszenie az fura.
2013. ápr. 19. 18:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha kimegyek a kisfiammal az utcára vagy elszaladok a boltba, akkor nem mindig sminkelem magam, itthon egyáltalán, ha viszont a városba megyek (vidékiek vagyunk), akkor mindig. Nem tudom, miért van így, de én így csinálom.:)

Viszont egyáltalán nem tartom gáznak, ha valaki nem sminkeli magát. Ki hogy szereti, ki hogy érzi jól magát.

2013. ápr. 19. 19:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne gáz?

Mondjuk én minden reggel rakok fel egy kis spirált, meg pírt, de azért mert már tizen valahány év alatt így szoktam meg! :)

2013. ápr. 19. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést :) Ugyanannyit, ugyanoda szoktam sminkelni magam mint a gyerekek előtt. Nem viszem túlzásba, sosem vittem, de azért valamit teszek fel általában ha elmegyek itthonról. Ahogy gyerek előtt is.
2013. ápr. 19. 19:37
 8/15 A kérdező kommentje:

Én egyáltalán nem sminkelem magam már évek óta. Nem a gyerek miatt mert jóval a születése előtt sem festettem már magam.

Tinédzser koromban,és a 20-as éveimben borzalmas ronda pattanásos bőröm volt,és reggeltől estig rengeteg alapozó/smink volt rajtam. Aztán szerencsére rendbe jött a bőröm és elhagytam a sminket.

2013. ápr. 19. 19:41
 9/15 anonim ***** válasza:

Én nem sminkelek napi szinten, de soha nem is sminkeltem. Kamaszként sem. Max akkor, ha valami alkalom van, akkor is minimális.

Szerintem nem gáz, én így is jól érzem magam. Aztan ki tudja, lehet, hogy 10 év múlva meg éppen sminkben érzem majd jól magam.

2013. ápr. 19. 19:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki nem festi magát. Vannak olyan szép nők, akiknek nem kell tenni semmit magukkal, anélkül is csinosak. Én szeretem magam festeni, de ez is attól függ, mennyi időm és kedvem van hozzá. Néha imádok ezzel pepecselni, és én igenis teszek fel bb krémet, egy kis pirosítót, és imádom a szememet is kifesteni, néha csak egy kis natúr barna, meg tusvonal, ma mondjuk a borongós idő örömére szürkéskék sminket készítettem... Bár őszintén megmondom neked, kétlem, hogy mikor megszületik a kislányom, nyáron, olyan nagyon kenegetném magam, lesz nekem fontosabb dolgom is.. :)
2013. ápr. 19. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!