Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Nyáron ti mennyire...

Lányok! Nyáron ti mennyire sminkelitek ki magatokat?

Figyelt kérdés
Télen sem szoktam lealapozni az arcom, csak ha nagyon muszáj, inkább csak egy kis BB krém, púder. De nyáron én még ezt is soknak érzem, szó szerint leolvad az arcomról, illetőleg valamiért viselni is kényelmetlen. Ti hogy vagytok ezzel?
2013. márc. 4. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a szemem alá korrektort teszek, az arcomat nem szoktam lealapozni nyáron, max ha hűvösebb van. Szempillaspirált is ritkán használok, szemceruzát meg szemhéjpúdert egyáltalán nem. Napszemüveget hordok, minek a full smink? :D
2013. márc. 4. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is BB krémet használok, azt is ritkán. Bőrömnek a legmegfelelőbb arclemosót használom, így nem érzem szükségesnek az alapozót. 3-4 hetente kozmetikussal tartósra festetem a szemöldököm és a pilláim, így még spirál sem kell. Ráadásul arra sem kell figyelnem, hogy elkenődjön. Nyáron is ugyanígy fogok tenni.
2013. márc. 4. 11:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, a napszemüveg :D az a baj, hogy én szeretem kihúzni a szemem tussal, de az is állandóan kenődik jobbra balra, hiába vízálló. Most vettem egy másik fajtát, ez talán a nyári kánikulát is bírni fogja, mert ezt reggel felteszem, estig a helyén marad (nem úgy, mint a korábbi).
2013. márc. 4. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nyáron kifejezetten arcra való naptejet ( Eucerin) használok. De meló helyen sminkelhetem magam kedvemre, mert van légkondi, aztán haza indulás előtt lemosom egy sminkkendővel a mosdóba, naptej, napszemüveg fel és ennyi:) így nem folyik le rólam, nem kényelmetlen stb.
2013. márc. 4. 11:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon meleg van, akkor korrektort használok, vagy úgy habállagú alapozót, hogy nem teszek az egész arcomra, csak a bőrhibákra és az orromra (ott van a legtöbb). Emellett a szememre szempillaspirál, számra valami szájfény, rúzs, vagy ajakápoló, de sokszor semmi.
2013. márc. 4. 11:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2013. márc. 4. 12:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Télen mindig használok színezett hidratálót, mert anélkül nagyon sápadt vagyok. Nyáron mivel szépen lebarnulok, nincs rá feltétlenül szükségem, de a fényvédő miatt azért fel szoktam kenni.

Szempillaspirált mindig használok, meg még színtelen ajakápolót, hogy ne égjen le / ne száradjon ki a szám.

2013. márc. 4. 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Én szoktam alapozni télen is, bár nem minden nap. Nyáron semennyire, mert iszonyú meleg van, az arcom is izzad, semmi értelme nem lenne, főleg, hogy nyáron lebarnul a fejem is, már nem kell elfedni a hulla színű sápadtságom. A szemem szoktam még kihúzni így: [link] Annyi különbséggel, hogy én csak alul húzom ki a ceruzával, felül a szempilláknál nem. Ehhez jön még a szempillaspirál, és egy enyhe barackos vagy rózsaszínes árnyalatú rúzs vagy szájfény. ilyesmi: [link]

Szemhéjpúdert, színeket sosem használok. Mindig ennyi a sminkem, ezt szeretem a legjobban. :) Még néha szoktam egy kis ívet húzni a szemem mellé: [link]

2013. márc. 4. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:

dögmelegben csak korrektor, púder, ha nem kell sehol sem megjelenni.

Munkába ugyanúgy, mint máskor, BB, korrektor, púder, szemcerka és spirál, van légkondi.

2013. márc. 4. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy sminkelek nyáron is mint télen vagy bármikor máskor.

BB krém + púder rá, ez nagyon is jó nyáron, mert a BB-m mattít, nem fénylik olyan hamar a fejem mint nélküle. Szememet mindig kifestem feketével, szemceruzát használok, mivel a tus ugye leolvadna... a szemcerkám tartós, sosem folyt még le rólam.

2013. márc. 4. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!