Ti, hogy sminkelitek magatokat a mindennapokra?
Felül kihúzom a szememet szemceruzával,hol világos,hol sötétbarnával ,vagy feketével,a szemem végénél húzok neki egy kis ívet. Jó hosszú szempilláim vannak,felül kispirálozom,alul kevésbé, csak annyira hogy sötétebb legyen mint amúgy.Ez nagyon szépen kiemeli a szememet(csoki barnához tudnám leginkább hasonlítani a színét).Ja és előtte a szemhéjamra(a szemöldököm alá is)teszek sötétebb színű alapozót.Dobhatsz fel egy kis pirosítót is,bármilyen sminket felturbóz. A szájfényt nem kedvelem túlságosan,de ha te unod akkor valószínűleg 1-2 fajta lehet neked,azok is hasonlóak..Rengeteg színű szájfény van,menj el a boltba és szerezz be pár változatosat,ne csak a megszokottat. :)
Aztán ugye van a fekete tus,abból vannak különböző színűek,anyukám szintén kék szemű,és ő az alsó szempillái tövébe kb a szeme közepéig/a szeme sarkába kiszokta húzni kékkel. Nagyon gyönyörűen kiemeli a szemét.Ezt kicsit érdekesen írtam le,de azért remélem érthető. xS UI.: kevésbé unalmas a szemceruza ha úgy használod mint én,szerezz be különböző árnyalatúakat belőle. =) Puszi
Szerintem ez a smink hétköznapokra bőven elég.
Én alapozót használok, mert van 1-2 helyen kisebb bőrhibám, mellé szempillaspirált meg szájfényt :)
elég hát. Nálam az alapozó, szempillaspirál az alap :) Aztán szemhéjpúder (natúrszínű), barna vagy fekete szemceruza, vagy szemhéjtus. És az ajakápoló. Mást nem használok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!