Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti milyen ruhát...

Anyukák, ti milyen ruhát hordatok? Sminkelitek magatokat, van körmötö,? Hajatok?

Figyelt kérdés
Mit húztok fel napközbe? Sétához? Milyen csizmátok van ( lapossarkú,magassarkú, telitalpú) ?

#baba #séta #anya #csinosan baba melet
2012. dec. 29. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

Van hajam és körmöm szerencsére :)

Melírozva van a hajam,kb vállug érő tépett,sportosan elegáns vagyok,pólót,farmert,blúzt,elegáns pulcsit hordok de van hogy felveszek kényelmesebb pulóvert is,otthon szép melegítőnadrágot,nem szeretem a magassarkút, a körmöm saját,átlátszó körömlakkal,sminkelem magam minimálisan egy kis korrektor,szempillaspirál,szemceruza bőven elegendő. 23L

2012. dec. 29. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyanokat, mint amikor még nem voltam anyuka... Sminkelni is csak annyira, mint eddig. Körmöm még megvan, mert nem gondoltam volna, hogy tőből le kéne tépnem, mert van egy gyerekem... Hajam is van, mert nem érzem úgy, hogy kopasznak kéne lennem. De ahogy gondolod. A szülőség nem jelent egyet azzal, hogy letolod a hajad kopaszra és hasonlók.
2012. dec. 29. 19:21
 3/15 anonim ***** válasza:

A kosztümöket és szövetnadrágokat száműztem egy időre.

Kényelmes felsőket, tunikákat hordok, vagy farmerrel vagy elegánsabb nadrággal. (Ez attól függ, hová megyünk...)

Minimálisan sminkeltem mindig, ha megyek, most is ezt teszem.

A hajam rövid, alig a nyakamig ér, tépett, néha vöröses melírt rakatok bele, néha hagyom eredeti szőkén, mikor milyen a hangulatom.

A körmeim rövidek, eredetiek, valamiért még az átlátszó lakkot sem bírom elviselni, szó szerint lekaparom magamról. De szépek az eredetiek, úgyhogy azokat nem nagy dolog rendben tartani.

Mivel a fiam már "nagy", nem babakocsizunk, sétálunk vagy motorozik, ahhoz meg bizony szaladni kell, ezért oda farmert vagy oldalzsebes gatyát veszek fel, tornacsukával.

Csizmám kb. öt centi magas sarkú, de azt csak akkor veszem fel, ha jön a férjem is, hogy fusson a Tazmán ördög után.

Néha elegánsan öltözködöm, néha sportosan, ahogy az alkalom kívánja. Pont, mint a gyerek érkezése előtt.

2012. dec. 29. 19:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

30 éves vagyok.

Hajam kleos fazon, nem festem, most növesztettem le, eddig feketére festettem, örülök hogy már lwnőtt, és a saját hajszín van.

Körmöm nem lakkozom.

Reggel úgy öltözök fel, amibe el is tudok menni itthonról.

Súlyom mindig ingadozik, évente 3x veszek ruhát, tavasszal, nyáron, ősszel.

Múlt hónapban ruházkodtam fel, 5 nadrágot vettem, 7 felsőt, 1 csizma, 7 fehérnemű szett, 5 mellény, kardigán, 1 lapos talpú skechers csizma, ilyen trendi kötött, hosszított, amit egy szűk felsője felveszek.

Úgy gondolom trendi vagyok, divatosak a ruháim.

Nincsennek itthoni és kimenős ruháim, egész nap abban vagOk amit reggel felvettem.

Fari, hosszú ujjú felső, rá egy kardigán, vagy mellény.

2012. dec. 29. 20:34
 5/15 anonim ***** válasza:

van körmöm is és hajam is, már így születtem szerencsére :)

kicsi a körmöm és néha lakkozom csak, nem szeretem ha hosszú... hajam hosszú, vagy felkötöm, vagy kiengedem és a frufrumat felkötöm a fejem tetejére :)

utcára farmerben megyek ki, most kötött pulcsikat hordok, hosszú fazonúakat, olyan tunika szerűségeket.

csizmám sok van, a magassarkút csak alkalmakra veszem fel vagy ha jön be a főnökség, mégse azt lássák, hogy trampli vagyok :)

egyébként lapostalpú vagy egybetalpú (így hívják? aminek magas a sarka, de egybe van), de hosszúszárú, farmerra való csizmát hordok.

bocs, kezdek kiöregedni a divatnevekből :D

nyáron is hasonlóan öltözök, csinosan de kényelmesen, lapostalpú flitteres papucsokat szeretem, a hosszított atlétákat és flitteres tunikákat és farmer kisnadrágokat hordok :)

vékony vagyok így bármit felvehetnék, de megmondom őszintén nem szeretek kihívóan öltözni, se túlöltözni a játszótérre.

szabadidőt csak itthonra és a kertbe hordok

2012. dec. 29. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:

Itthonra melegítő, felsőnek olyan amiben könnyen tudok szoptatni. Sétához farmer, sportcipő, kabát - de rendszerint csak az utcán kószálunk, nincs konkrét cél.

Sminkelni nem szoktam, szülés előtt igen, de azóta... itthonra minek? ha a faluban sétálok minek? tényleg nem járok sehova, még pici a baba. Ha már nagyobb lesz és emberek közé megyek, akkor biztos fogok megint.

A körmöm régen növesztettem, de a baba miatt most rövidre vágom, mert félek hogy megkarmolnám egy-egy hirtelen reflexszerű mozdulat alkalmával.

A hajam természetes világosbarna, nem festetem, szép színe van. Mosom gyakran, nem hagyom hogy zsíros legyen, amúgy kb állig érő, kissé tépett fazon.

Csizmám van tűsarkú is, telitalpú is, de mostanában csak sportcipőt hordok, 1 órás kószálós sétához az az ideális.

2012. dec. 29. 21:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Szinezem a hajam(festéktől próbálok megszabadulni,mert már nem tetszik az eddigi szín),épp most vettem nagyon tuti piros körömlakkot,leggingseket hordok tunika szerű felsőkkel,olyan 4-5centis sarkú csizmám van.Sminkelni is szoktam mostanában,van,hogy otthonra is,férjemnek, meglepinek. Sétához is ezeket hordom.
2012. dec. 29. 22:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Farmert, normálisabb, de nem elegáns nadrágot, blúzt, inget, pulóvert, toppot hordtam amíg dolgoztam és azt fogok ha szeptemberbe megyek megint vissza. Jelenleg gyesen vagyok. Most farmerbe, pulóverbe járok és lapos sarkú, hosszú szárú csizmám van. Fontosabb télen, hogy ne essek el, mint hogy divatozzak:-). Hosszú körmöm van, itthon nem lakkozom és váll alattig érő, fokozatosan levágott sötétbarna hajam. Néha kihúzom a szemem, de ritka. Itthon szabadidőnadrágba és pólóba vagyok.
2012. dec. 29. 22:39
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A hajat az úgy értettem , hogy fesititek , vasaljátok , göndörítitek vagy csak siman!

A köröm lakkozátok vagy mükőröm

2012. dec. 29. 23:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Én kb. ugyanúgy öltözöm, mint amikor még nem voltam anyuka. Terhesség alatt nyilván a korábbi ruháim nem jöttek fel rám, de azért akkor sem zsákruhát hordtam :-) Szülés és szoptatás után sikerült ugyanannyira visszatornázni súlyom, így a régi ruháimat tudom hordani, ezt próbálom tartani a jövőre nézve is, mert nem lenne jó kicserélni a teljes ruhatáramat 1-2 mérettel nagyobbra. Munkahelyre és ha elmegyünk valahová, akkor sminkelek, itthonra vagy pl. sarki közértbe 5 percre leugráshoz nem. Műkörmöm sosem volt, saját körmöm közepesen hosszú, ha van időm, lakkozom (nem mindig van rá időm), ha nincs, akkor csak színtelen lakk van rajta. Mivel fiatalon elkezdtem őszülni, festetem a hajam (szőke), hosszú egyenes hajam van, fodrász festi 5-6 hetente. Csizmát nem szeretem, csak bokacsizmám van, az egyik lapos sarkú, a másik kb. 2 centis. Sétához nem veszek magas sarkút cipőben sem, mert nem kényelmes.

3 gyerekem van.

2012. dec. 30. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!