Anyukák, ti milyen ruhát hordatok? Sminkelitek magatokat, van körmötö,? Hajatok?
Figyelt kérdés
Mit húztok fel napközbe? Sétához? Milyen csizmátok van ( lapossarkú,magassarkú, telitalpú) ?2012. dec. 29. 18:50
11/15 anonim válasza:
4 hete szultem. Elotte a "jo no" kategoria voltam, hosszu szoke belott haj, csinos ruhak stb.
Jelenleg: sokszor zsiros haj, nem sminkelem magam, kis festetlen kormok. Ja, es dagadt vagyok, maradt 10 kilo rajtam. Semmi nem jo ram.
2 gyerekes anya
12/15 anonim válasza:
első vagyok,köszönöm a lepontozást,nem tudom mi vele a probléma,nem gondolom,hogy anyukaként nem nézhetnék ki úgy,mint előtte,de szerintem a korom miatt lettem lepontozva,hiszen szinte mindenki azt írta van melírja,csinosan öltözik..a korommal meg nem tudom mi a baj,nem 16 éves vagyok,és nem mindenki akar 35-40 között szülni..
13/15 anonim válasza:
Félhosszú, vörösre festett, vasalt hajam van, műkörmöm van már hosszú évek óta, így most is.Itthon melegítőben vagyok, ha megyünk valahová farmert, szövetnadrágot, csinos felsőt, magas sarkú csizmát veszek. Nem nagyon sminkelek, kihúzom a szemem, szempillaspirál és kész. 31 éves vagyok, a fiam 6,5 hónapos.
14/15 anonim válasza:
Hajamat festem és lófarokban hordom, előre láthatólag még 2 évig...
Körmöm rövid és nem festem
Simnk csak akkor, ha megyünk valahova emberek közé (ilyenkor spirál, ceruza meg szájfény)
Mivel itton vagyok a kicsi lányommal és terhes is vagyok, ezért kényelmes cuccot hordok (melegítő és társai)
Ha valahová elmegyünk (akár csak bevásárolni), akkor farmer és normálisabb felső, sportcipővel.
Csizmám nincs.
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 1.
Én nem pontoztalak le , sőt mindenkinek zöld kezecskét adta m
2012. dec. 30. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!