Lányok! Ti hogy sminkelitek ki magatokat suliba, és mennyit "szenvedtek vele"?
Van amikor semennyire.
Vannak semleges napok:alapozó,szempillaspirál,néha szájfény.kb 5 percet vesz igénybe.
Aztán vannak napok amikor:alapozó,púder,szemhéjfesték(visszafogottan),tus,pirosító,semleges színű szájfény vagy rúzs.Ehhez nagyjából 10-15 perc kell..
17L
röviden: szépen és sokat.
részletesen: alapozó, rá púder, szemöldökömet megcsinálom szemöldök ceruzával, fekete tus vonalat húzok cicásan, aztán szempilla spirál és rózsaszín vagy piros rúzs, néha pirosító. kb 30 perc szépen megcsinálni.
Kedves Második!
Te hogy tudod kihúzni a szemed cicásra?Én mindig próbálkozok,de sosem jön össze.
Én alapozót utálom, nem is használok. A pattanásaimra teszek korektort ennyi elég is.
Szemhéjtust imádom, de én csak a felső szemhéjamra teszek és nagyon véknyan húzom ki. (természetesebb hatást kelt) Szempilla spirál alap. Kb 10-15 perc. Ja és inkább la bellót használok szájfény helyett. 16l
Szemhéjfesték és spirál. Alapozót, rúzst nem használok, csak a szemem emelem ki. Kb. 2-3 perc
Ennél többet csak alkalmakra, ballagás, esküvő, buli, vacsorázós randi. Ha minden nap puccban járnék, nem lenne különbség.
Hogyha nincs kedvem magam nagyon kisminkelni, akkor kb. 5-10 perc. Ilyenkor szempillaspirált, korrektort, halvány színű rúzst használok és fekete szemceruzával kihúzom a felső vízvonalam.
Amikor pedig reggel van energiám, egy szebb sminket csinálni, az 20-25 percig tart. Ilyenkor korrektor, pirosító, színtelen szájfény, szempillaspirál, szemceruza van rajtam. Ehhez még kihúzom a szemem kék vagy fekete tussal cicásra, és egy kevés fekete vagy barnás szemhéjpúdert is teszek fel.
Ha valami különlegesebb eseményre megyek, akkor a 2. verziót szoktam megcsinálni.
16/L :)
Korrektort, púdert, pirosítót, szemöldökceruzát és szempillaspirált használok egy átlagos napon. Inkább életet próbálok vinni az arcomba, mert sokszor vagyok sápadt és olyan semmilyen. Egyébként ez nekem 5 percet vesz igénybe.
Nagyobb eseményeken használok még rúzst és szemhéjtust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!