Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki mit gondol gabifrizurai...

Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?

2013. jan. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy lemaradtam arról a pillanatról,mert ha nem a saját szememmel olvasom nem hiszem el, hogy valaki ilyenre képes egy videó kedvéért. Voltaképpen Móni oldalán vettem észre, hogy ő többet nem szeretne Mersz videókat csinálni , mert nem szeretne ilyen veszélyes dolgokat tenni és kíváncsi voltam mi lehet az. De persze rögtön le is törölte a videót, mert amikor nekem ez tudomásomra jutott már nem volt fent.

Igazándiból sminkekben sem alakít mostanság, minden egyes smink tutorial videója egy szempillaspirálból áll és kész.

2014. aug. 11. 19:47
 72/81 anonim válasza:
nem szeretném Annát védeni, de azért szedte le a vigyázz, kész, merj videókat mert új csatornát csinált followannavlog néven és oda tölti fel az olyan típusú videókat :)
2014. aug. 14. 16:49
 73/81 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hanem arról ,hogy amikor átszúrta a száját egy olyan videóban azt után rögtön le is szedte ~
2014. aug. 19. 11:20
 74/81 anonim ***** válasza:
Én nem láttam a szájátszúrós videót, de kinézem Annából, hogy megteszi. Mivel szúrta át? Milyen videó keretében?
2014. aug. 19. 12:14
 75/81 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel szúrta át, mert nem láttam , de egy Felelsz vagy Mersz videóban volt. A videó levétele után anélkül a jelenet nélkül tette vissza.
2014. aug. 19. 17:51
 76/81 Goda Anetta válasza:
Nekem tetszik amit csinál szerintem jó videós.
2015. aug. 24. 15:40
 77/81 anonim válasza:
szerintem vett magának egy halom követőt, ha megnézitek, hogy mennyien reagálnak a videóira vagy facebook posztjaira sehol nincs vfruzsihoz képest
2015. szept. 27. 03:11
 78/81 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, lehet Annácska is olvasta a válaszokat, mert az előbb említett szülinapos videót priváttá is tette xD

Én láttam a szájátszúrósat, tűvel szúrta át az ajka alatt. Nagyon gáz hogy a nézettségért bármit megtesz.

Egyébként én is azt gondolom róla, hogy egy otthon ülő magànyos nő lehet aki a videózással próbál ebből kitörni

2016. júl. 7. 16:13
 79/81 anonim ***** válasza:
100%
de miert o volt felhaborodva a kamu nyeremenyjateka miatt? :0
2016. júl. 12. 21:41
 80/81 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés :D szerintem ilyen sz*r a természete. Hiába tűnik a videóban az, hogy ő milyen kedves és aranyos lány, szerintem igazából egy bunkó. A videó alatti hozzászólásokban is sokszor láttam bunkón válaszolni, meg olvastam valahol hogy élőben is nagyon az
2016. júl. 13. 00:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!