Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?
Hát ha egy év alatt nőtt annyit a haja és vágással is,de most csak akkora akkor biztos nincs havi 6 cm, de ez lényegtelen xDD
Köszönöm a válaszokat!
Azt hittem amúgy, hogy mindenki körbe fogja nyáladzani..
Én lassan már csak a nagybátyja miatt nézem.
Először is: Olyan kis butácska. Neki az Apple a kedvenc márkája, aztán Twlight mániákus, szerinte Kristen Stewart a legjobb színésznő a világon...
Nagyon kislány még. Én nem tudnék kijönni vele, az tuti, szörnyen éretlen.
És iszonyat BUNKÓ. De komolyan: nézzétek meg a hozzászólásait. Meg sem köszöni, ha megdicsérik.
Egy olyat írtak neki, hogy
"Olyan szép vagy, te vagy a példaképem! Amúgy hány éves vagy?"
Amire ezt a választ adta:
"Miért érdekel ez téged?"
Szóval egy beképzelt, bunkó liba... Sajnáltatja magát folyton, de nem tudja megköszönni a bókokat. Folyton vagánykodik, hogy tőle már autogrammot kértek... Az elején még elnéztem, de már nagyon nem kedvelem.
Csak reménykedni tudok benne, hogy egyszer felnő. 14/l
Na igen ez meg a másik dolog. Néha néztem élő adásban vagy visszanéztem egy olyat, és ugye sokan kérték tőle, hogy mondja be a nevét egy személynek és mutasson szívet. Ekkor néha már azt csinálta , hogy unottan és flegmán mondta a nevet.
Meg egy csomó kérdésen átugrott amiket nyolcszázszor leírtak azt nem igaz, hogy nem vette észre...
Tényleg baromi bunkó, és nem hiszem el, hogy még mindig vannak rajongói :D
Nekem meg ne egy 14 éves kislány adjon tanácsot.
Szerintem nem ott dolgozik, hanem azért a megnézzük a videóit pénzes a kis csaj.. Megteheti azt , hogy vagy megveszi ezeket a termékeket és úgy tesz mintha.. vagy egyszerűen az Avonhoz juttatnak be egy kis pénzt..
De egy 14 vagy 13 éves lányt biztosan nem fog az Avon szponzorálni. Nála ezerszer jobb és érettebb sminkesek is vannak..
Köszönöm a választ!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!