Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki mit gondol gabifrizurai...

Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?

2013. jan. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:

Igen sajnos túl van játszva az egész.

Mivel én először szerettem és előszeretettel néztem a videóit is.

Az baj, hogy nem probléma a hülyéskedés , de a baki az azért baki , hogy ne egy előre bejátszott hülyeség legyen hanem tényleg egy véletlen humoros kis hiba.. De az állandó szemceruza és egyéb leejtése , a kamera bekapcsolva hagyása és az állandó hangkiadás [mármint amikor nem tudom, hogy fogalmazni így duruzsol vagy nem tudom , hogy mondjam.. ] nem is áll jól illetve elrontja a bakiparádé szépségét..

2013. jún. 7. 23:25
 32/81 anonim ***** válasza:
92%
Bírom, de bunkó néha és túl játszik mindent.xdd De akkor megrendezettek a bakijai, akár nem, én jót nevetek rajtuk.:D Tanultam egy két dolgot tőle.:)
2013. júl. 5. 01:23
 33/81 A kérdező kommentje:
Neked is köszi a választ! :)
2013. júl. 5. 19:23
 34/81 anonim válasza:
11%
Csitt emberek -.-" Gabifrizurai nagyon jó videós Ő legalább csinál videót fogadok hogy ti ilyet nem tudnátok :D
2013. aug. 2. 19:00
 35/81 anonim ***** válasza:
88%
jó vicc utolsó, én ennél a beképzelt csúnya kislánynál 11 évesen jobb sminkeket csináltam
2013. aug. 3. 19:03
 36/81 anonim ***** válasza:
88%
Jajj dehogynem tudnánk... :DDDddddd nem csak Gabika tud videózni..
2013. aug. 5. 21:58
 37/81 anonim válasza:
41%

Gabi engem is mar folidegelt.. De ez a lany.. ma talaltam ra. Valami csoda! Nem bekepzelt se semmi..roppant szimpatikus! Nezzetek meg pl ezt a videojat..

http://www.youtube.com/watch?v=LOiG1xJFz7Q :) Ő természetes és nincs megjatszas.. erett!

2013. aug. 7. 20:48
 38/81 A kérdező kommentje:

Rengetem más ilyen csatorna van, ráadásul nagyobb tehetségű emberekkel is, szóval valószínűleg elég sokan tudnának és tudnak is csinálni sokkal jobbat...

Azt a csatornát én is ismerem és nagyon szeretem is :)

2013. aug. 7. 22:52
 39/81 anonim ***** válasza:
62%
Ehssty is mekkora arc már.*-* Imádom.:D Neki tényleg szívből jönnek a poénkodásai.xd
2013. aug. 8. 14:31
 40/81 anonim válasza:
65%
Az elején még szerettem, de mostanában rettentő idegesítő lett a szememben. A szemceruzát, tusokat meg flakonokat ejtegetés hát...unalmas és idegesítő. Jó sminkeket csinál, de nem értem minek ennyi idősen ilyen sok sminkcucc. Az Avon szponzorálása szerintem is érdekes...de ők tudják, nekem külső szemlélőként ez jön le...
2013. aug. 11. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!