Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?
Igen sajnos túl van játszva az egész.
Mivel én először szerettem és előszeretettel néztem a videóit is.
Az baj, hogy nem probléma a hülyéskedés , de a baki az azért baki , hogy ne egy előre bejátszott hülyeség legyen hanem tényleg egy véletlen humoros kis hiba.. De az állandó szemceruza és egyéb leejtése , a kamera bekapcsolva hagyása és az állandó hangkiadás [mármint amikor nem tudom, hogy fogalmazni így duruzsol vagy nem tudom , hogy mondjam.. ] nem is áll jól illetve elrontja a bakiparádé szépségét..
Gabi engem is mar folidegelt.. De ez a lany.. ma talaltam ra. Valami csoda! Nem bekepzelt se semmi..roppant szimpatikus! Nezzetek meg pl ezt a videojat..
http://www.youtube.com/watch?v=LOiG1xJFz7Q :) Ő természetes és nincs megjatszas.. erett!
Rengetem más ilyen csatorna van, ráadásul nagyobb tehetségű emberekkel is, szóval valószínűleg elég sokan tudnának és tudnak is csinálni sokkal jobbat...
Azt a csatornát én is ismerem és nagyon szeretem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!