Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?
Láttam followanna karácsonyi videóját, meg a hajcihőt, de a bocsánatkérést nem! Valaki eltudja mondani, esetleg belinkelni bővebben, hogy mi volt benne?
Amúgy nagyon gáz, hogy ennek nem lett következménye...
Szia kedves utolsó!
Valószínűleg azért nem láttad a bocsánatkérést, mert Instagramon kért elnézést és a posztot csak egy napig hagyta kinn, utána leszedte, szóval nem sokan láthatták.
FollowAnnát azóta én sem nézem igazán, maximum 1-2 videóját kíváncsiságból. Számomra már teljesen megjátszottak a videói, főleg a Felelsz vagy Mersz videók. Látszik rajta, hogy játssza az eszét és, ami ennél elszomorítóbb , hogy erre rengeteg néző vevő is. Nem értem mi szeretni való van abban a stílusban , amit egy ideje ő képvisel.
Ez nekem is szöget ütött a fejemben, amikor nemrégiben megláttam ezt a Puszedlik-ket.. Abszolút koppintás. Rendben van, hogy vannak videók, amik a legtöbb youtubes csatornán megtalálhatóak (pl. tusvonal készítés , mindennapi smink videó, stb..) , de ez már egy másik blogger védjegye volt , aki szívből hívja a követőit Rizslabdacsoknak. Innentől kezdve a Puszedli nem ér semmit. (pláne a "nyereményjáték" után)
Ha észrevetted régebben a köszönésre is megpróbált valami "egyedit" kitalálni, mint Eszti a Hahi mindenkit. Asszem a "kukucs szépségeim" volt, de hamar elfelejtette használni xD.
Egyébként rendkívül nőietlen "szépség guru", nagyon sok minden hiányzik belőle, hogy az legyen, mert alapvetően fiús. De ez a legkisebb gond. Tipikusan egy magányos farkas, akit utálhatnak az osztálytársai és a neten szerez népszerűséget. És ezért még a száját is képes átszúrni egy tűvel (már letörölte a videót)
Szerintem sincs olyan sok barátja, mint ahogy beállítja. Ebben a szülinapi videóban ( https://www.youtube.com/watch?v=YeonA9HYw4I ) meg nem csak nekem bűzlött a dolog 10:40 körül, hanem pár kommentelőnek is. Még hogy a barátai több tízezer forint értékben összevásároltak neki használhatatlan ócskaságokat...Ugyan már, senki nem ilyen hülye. Ha valóban ennyit akarok költeni valakire, nem olyan cuccokat veszek neki "viccből", amiket nem tud használni, hanem egy-két értelmes dolgot.
Ami szerintem valóban történt, hogy Anna összeszedett pár kacatot otthon, és előadta, hogy mennyit költenek rá az állítólagos fiúbarátai. Mondom, mindig furcsa volt nekem, mintha valamit bizonygatni akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!