Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?
idegesítő :(
és egyáltalán nem értem, hogy 14 évesen minek ennyi sminkcucc meg miegyéb.
Köszönöm a válaszokat!
Másodiknak..őőm.. szívesen..
Nekem az a véleményem róla,hogy én régebben szerettem most viszont már eléggé kezd idegesíteni.
Illetve nekem kicsit gyanús, hogy az AVON miért pont egy 13 éves lányt szponzorálna??
2. vagyok.
Egyébként szerintem sokan azért tartózkodnak ilyen fajta videóktól mert magyar.És azért idegesítő is mert magyar.Én csak angolul néztem ilyeneket.Amúgy szerintem is kicsit korán kezdi de múltkor találtam egy 11 évest(amerikai) aki a legelső videójában arról beszélt hogy el akar kezdeni ilyen fajta videókat csinálni.
A végleges véleményem egy szóban:fura.
:D
Számomra nem fura,hogy magyar... Annyira nem értek angolul ezért nézem az ilyen videókat.
Nekem a korával is csak annyi gondom van, hogy szerintem egy tapasztaltabb idősebb személyt jobban szponzorálna az Avon, mint egy 13-14 éves lányt,számomra csak ez érdekesés én nem nagyon hiszek abban, hogy ez tényleg így volna bár kitudja de nem hiszem, hogy nagy valószínűsége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!