Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki mit gondol gabifrizurai...

Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?

2013. jan. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:
Biztos , hogy nem szponzorálják.. Nem pont ők fogják... Maximum ha valahol látnám akkor elhinném..
2013. febr. 4. 18:19
 22/81 anonim ***** válasza:
79%
cuki a nagybátyja :P
2013. márc. 13. 20:44
 23/81 A kérdező kommentje:
Igen, a nagybátyja az aranyos!
2013. márc. 14. 08:27
 24/81 anonim válasza:
78%

Nos.

Én ismerem Gabit. Egy iskolába járok vele. Annyit tudok, hogy nem pénzesek, egy tök normál házban laknak. A szülei elváltak, egyke, ezért szerintem mindent megkap, amit kér. Az apja nem tudom pontosan, hogy mit dolgozik, de ért az ilyen szerelős dolgokhoz szóval ezért van az ágya a szekrényen meg hasonlók.

A nagybátjya (a videókban) szörnyen megjátszós. Szerintem. Ahogy látom, a fele annak, amit a videókban elhülyéskednek, az előre megtervezett, nem pedig spontán jött baromkodás.

Amúgy szerintem Gabi tök jó sminkeket csinál (van 1-2 rossz, de többnyire szépek). Az ízlése viszont... hát, nem tudom, 14 évesen Anubisz házának rejtélyei, iCarly, stb.? Ez érdekes, de egyébként aranyos a lány.

Annyit még, hogy a bakis videók... nem tudom, ki az, aki ezt nem látja, de tuti meg van az összes rendezve, 1-2 véletlen lehet, de nekem ne mondja senki, hogy véletlen csinálja azokat az idétlen "tusdobálásokat", vagy hogy véletlenül nem kapcsolja ki a kamerát... és ami még irritál, hogy ilyen erőltetett beszólásokkal tarkítja a videókat.

A 6cm-t nőtt a haja egy nagy kamu, bár azt hittem, hogy ebből kinőtt, de ezek szerint még nem.

Az én véleményem kicsit rövidebben mégis az, hogy ügyes és jó sminkeket csinál, csak van néhány dolog amik nélkül természetesebb lenne úgy az egész.

Nem kötelező elhinni, hogy tényleg ismerem Gabit, nem várom el senkitől, csak leírtam róla a véleményem. Ennyi.

Üdv: L. :)

2013. máj. 8. 20:17
 25/81 A kérdező kommentje:

Ahogy leírtad én elhiszem, hogy ismered, de ha nem is igazad van ezekben a dolgokban. Én elismerem, hogy jó sminkes, de amilyen cuccai vannak, ha nem is dúsgazdagok szerintem van ott pénz, de ez nyilván nem is lényeg csak az Avonos szponzorálás miatt volt furcsa, illetve valahol azt olvastam, hogy ő a kora miatt az ADEN versenyen sem vehetett volna részt, de hogy őt meghívták... de mindegy.

Igen nos eléggé erőltetett, régebben én tényleg még szerettem is, de ami azt illeti az ilyen tusdobálás és videó kamera kikapcsolás tényleg erőltetett , mert különben nem mondaná direkt,hogy: Nem kapcsoltam ki? vagy hasonlók. Ha pedig már állandóan el is ejtené a cuccokat, akkor nem nézne idétlenül a kamerába és mondaná , hogy Hupsz!

Nekem kicsit olyan.. hogy is mondjam tipikus, mert az Alkonyat, az 1D a kedvence , Kristen mint színésznő.. Nekem ez olyan gyerekes pedig csak vagy egy évvel vagyok idősebb, de nyilván csak más az ízlésünk és ezért furcsállom ezt..

Amúgy nem tudhatom,hogy emberileg milyen szóval nem írom le, csak így külső szemlélőként nekem azon benyomások vannak meg róla, mint amiket eddig leírtam.

:)

2013. máj. 8. 23:07
 26/81 anonim ***** válasza:
71%

Gondoltam újra felkeresem ezt a topikot.. Én írtam azt, hogy a nagybátyja milyen "cuki"! :D Tényleg kettővel feljebb aki írta, hogy ismeri Gabit és gondolom látásból a nagybátyját, szóval a Jani szerinted milyen a való életben? Mert nekem kicsit gyerekesnek tűnik a videóban pedig majdnem egyidősek vagyunk. Vagy lehet ez csak Gabi miatt van, mert ő még olyan fiatal.

Na amúgy amit észrevettem Gabi kapcsán, hogy nagyon nagyon idegesítő néhány dolga. Egyszerűen szinte semmire se válaszol, a másik meg az, ha válaszol is azt is ilyen nagyon, szinte már úgy válaszol, hogy elszégyelled magad, hogy mért kérdeztél. Pl. valaki leírta, hogy mennyire jó a videója és halálra dicsérte, hogy mennyire szuper videós, majd megkérdezte a kérdező, hogy hány éves.. erre Gabi csak annyit válaszolt, hogy mi közöd hozzá? Ezt szerintem itt a válaszok között írta valaki, de azért mégis hogy gondolja ezt. Tudom még éretlen, bár normális mondatokban beszél, szóval erre igazán figyelhetne. Én eleinte folyamatosan néztem, de utána már teher volt nézni, mert szörnyen idegesítő tud lenni a viselkedése.

A másik dolgon nagyon röhögtem, hogy volt egy csaj páros, ők is fiatalok voltak.. a nevükre nem emlékszem, de szőke és egy barna csaj csinálta a videókat. És megkérdezték az egyiktől, hogy szereti e a 1D-t. Ő meg szabadkozott, hogy hááááát nem igazán és bocsánatot kért Gabitól!! amiért ő nem kedveli ezt a fiúcsapatot. Istenemre mondom...

Mindegy azért a nagybátyját megismerném. :D

2013. jún. 2. 00:03
 27/81 A kérdező kommentje:

Gondolom MuCuBeBu-ról beszélsz!

Hát igen, vannak érdekes dolgai és nagyon kíváncsi lennék milyenek a való életben..

2013. jún. 2. 08:52
 28/81 anonim ***** válasza:
92%

Igen, róluk! :D

Gabi elmondhatná, hogy hogyan nőtt neki 6 cm-t a haja tényleg, mert számomra ez akkora kamu, hogy nem igaz..:DDD

Bár tény, hogy a korához képest rendezett videókat csinál, de ez a nyávogás meg idióta viselkedés a bakikban, meg néha a videókban. Nem értem, hogy van ennyi feliratkozója, mert néha tényleg bunkó.

Egyébként, hogy értetted azt, hogy a videókban a nagybátyja megjátsza magát? Az élő videókban szerepel, azokat gondolom nem tudják előre eltervezni, hogy mit mondjanak vagy igen? :/ :D

2013. jún. 2. 12:53
 29/81 A kérdező kommentje:
Ez ami számomra is különleges, mert ilyen fiatalon eléggé érdekes ennyi feliratkozó. Még ha egy kicsit idősebb lenne akkor azt mondanám, hogy rendben, de így számomra nagyon furcsa. Kétség sem fér hozzá, hogy tehetséges sminkes és a videók minősége is jó, de... akkor is ..
2013. jún. 2. 20:14
 30/81 anonim válasza:
92%

24-es vagyok.

Szerintem a nagybátyja amúgy nem gyerekes, de nem nagyon találkoztam még vele, csak egyszer-kétszer.

Lehet, hogy rendezett videói vannak Gabinak, de ez nem rajta múlik. A nagybátyja csinál kb. mindent rajta. Ő oké, hogy úgy ahogy - normálisan? - elmondja a dolgokat, de ennyi. Szerintem azért tűnik rendezettnek mert sokszor meg van vágva de mondom, ez nem az ő érdeme.

Igen, szerintem Jani megjátssza magát, pl. abban a videóban hogy "Hogyan készül egy videóm" vagy valami ilyesmi, annak a baki részében az a székháború vagy mi meg ilyen hülyeségek... nekem ne mondja senki hogy az spontán jött nekik videózás közben...

És amúgy szerintem is a Gabi tök jó sminkeket csinál, csak elővehetné egy kevésbé "kamera előtt vagy, megpróbálok mindent viccesen csinálni" oldalát és profi videói lennének. :)

Üdv, L. :)

2013. jún. 7. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!