Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki mit gondol gabifrizurai...

Ki mit gondol gabifrizurai csatornáról?

2013. jan. 5. 23:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
93%

Sziasztok!

Én Gabit szeretem, korához képest nem rosszul sminkel, de néha idegesítőek a szándékos bakik, és mióta szponzorálja az Avon, kicsit mintha beképzelt is lenne. De ezen felül én szoktam nézni a videóit, és szeretem.

Móni nagyon jópofa csaj, jó a humora, de a modorán lehetne mit változtatni, őt nem nagyon nézem.

Plaura99 még fiatal ehhez, és mostanában mintha hanyagolná a videózást, a sminkjei se túl jók, de azért néha megnézem a videóit.

Ehssty-t imádom, nagyon aranyos és humoros csaj, és ő tényleg eredeti!

Followanna óriási csalódás (kamu nyereményjáték). Aki nem tudja, miről beszélek: [link]

2014. jan. 5. 19:19
 52/81 anonim ***** válasza:
Mivel a legtöbb videójának a nézettsége bőven 10ezer feletti, így hihető a szponzorálás. Fiatal leány, még keresi önmagát, idővel ő is megkomolyodik.
2014. jan. 5. 21:39
 53/81 anonim ***** válasza:
100%
Undorító és szánalmas dolog volt Anna kamu nyereményjátéka.
2014. jan. 6. 21:06
 54/81 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok! :)

Nah ezen meglepődtem és nem is kicsit, persze nem tudom mit gondoljak, ahogy végigolvastam a kommenteket kicsit zavaros is a szitu, de abszolút meglepődtem és, ha tényleg igaz ez az egész én is nagyot csalódtam Annában.. bár mostanában már én sem néztem annyira a videóit, de akkor is jobbra tartottam annál ,minthogy egy ilyen kamu nyereményjátékot szervezzen. Nem tudom igaz-e vagy sem, de eléggé gyanús az egész történet és így nem biztos, hogy teljes bizalommal tudom továbbra is nézni a videóit... :| Érdekes..

2014. jan. 7. 22:40
 55/81 anonim válasza:
63%
Én is szerettem régen de az hogy a bakik nincsenek sose kivágva és van hogy kb 1 perc eltelik azzal hogy 1 mondatot összerakjon... ezekre senki sem kíváncsi vágja ki és rakja be bakis videókba...Még azt nem szeretem benne hogy kb minden videójába felmutatja a telefonját. Igen láttuk hogy Iphone 5 öd van de senkit sem érdekel ( nekem is az van mégse mutogatom mindenkinek...) Ha kicsit megkomolyodnak akkor egész jó videói lehetnének...
2014. márc. 1. 15:34
 56/81 anonim ***** válasza:
78%
Tudom, hogy régi kérdés de sajna már nem látható a link valaki leírná részeletesebben mi volt ez a kamu nyereményjáték?:) és melyik nyereményjáték? Köszönöm előre is!
2014. aug. 1. 22:40
 57/81 anonim ***** válasza:
100%

Anna karácsonyi nyereményjátéka volt. Előadta magát, hogy ő annnnnyi pénzt gyűjtött össze, csak azért, hogy a kedves követőinek csodálatos ajándékokat tudjon kisorsolni. Na már most, ez a csodálatos nyeremény az ő használt fényképezőgépe lett volna + egy csomó olyan dolog, amiken látszott, hogy már használta őket meg félig kibontott tubusok, stb. Persze, hogy mindegyik ugyanolyan volt, azzal magyarázta, hogy azért mert ilyen dolgokat venni a nyertesnek, mert hogy ezeket ő is ismeri. A fényképezőgép doboza is nyitva volt, mondván, hogy a Media Marktban leellenőrizték...

Aztán ki volt a nyertes? Egy full kamu cím, amit ő csinált, csak azért, hogy ne kelljen kisorsolnia a saját cuccait...

2014. aug. 1. 22:47
 58/81 anonim ***** válasza:
100%

Igen, teljesen jól elmondta az előző.

(A továbbiakban hosszabban részletezem a dolgokat, aki nem kíváncsi rá, ne olvassa tovább, mert lényegében ugyanaz, amit az előző leírt, csak részletesebben.)

Teljesen nyilvánvaló hazugság volt (mivel utána ő maga is beismerte, és bocsánatot is kért a nézőitől). Én csak azt nem értem, hogy ezek után hogy lehet képe videózni, és találkozókra járkálni. És nem ez volt az első húzása.

A nyereményjátékos videóban rettentően megjátssza magát, látszik is rajta, hogy iszonyatosan ideges, zavart és kellemetlenül érzi magát, hiszen ő már akkor tudta, hogy a játék kimenetele egy nagy kamu lesz. És igen, minden termékről azt állította, hogy olyanja már volt neki, ezért fogja azokat kisorsolni, mert mind bevált neki. Ebben az a szép, hogy volt neki előtte egy szülinapi haul videója, amiben elmondta, hogy a kapott One Directionos cuccokkal nem tud majd mit kezdeni, majd PONTOSAN AZOKAT mutatta be kisorsolandóként a nyereményjátékos videóban. De ő azt állította, hogy azok nem az övék, hanem ugyanolyanokat vett a rajongóinak is. Tehát szerintem cikinek érezte azt mondani, hogy odaadja a saját cuccait (amiket állítása szerint úgysem fog használni)... No comment.

A kameráról meg csak annyit, hogy igen, mondta a videóban, hogy neki volt már olyanja... Könyörgöm, ez annyira átlátszó volt. Még jó, hogy az is az övé volt régen. Az pedig nem igaz, hogy a Media Marktban felbontás után lezáratlanul adják oda a terméket a vásárlónak. Tesznek rá ugyanis egy narancssárga ragasztócsíkot. Tehát ez is egy bődületes nagy kamu volt részéről.

Aztán a sorsoláskor (amit a facebook-oldalán ejtett meg) valakinek gyanús lett, hogy az álnyertes (aki Anna volt álnéven (pontosabban Horváth Kata néven)) odaírta a kommentek közé, hogy ő nem is jelentkezett. Inden indult az egész botrány. Amikor a nézők tömege gyanúsítgatta már Annát, ő egyszerűen azt válaszolta (lelkiismeret-furdalást keltve a nézőkben), hogy ő csak örömet akart szerezni, és szomorú, hogy ezt nem értékeli senki. Ez után már alig hitt neki valaki, mert minden ellene szólt, de pár rajongója mindenki mást elhordott, aki nem akarta fényesre nyalni Anna s*ggét még ezután is. Egy pár napig jöttek még a kommentek, majd Anna szó nélkül letörölte a bejegyzést és a videót is, majd Instagramon egy nap erejéig kint volt egy poszt, amiben bocsánatot kért mindenkitől, tehát beismerte, hogy mit tett, de azért ő hordott le mindenkit...-.-" Ez is szánalmas.

Aztán lassan mindenki elfelejtette az egészet, szóval megúszta, hogy több tízezer embert vert át, akik lelkesen játszottak és hittek benne, hogy nyerhetnek. Nem tudom, hogy képes mindezek után belevigyorogni a kamerába...

Mint mondtam, nem ez volt az első húzása.

Egy másik videóban (amit törölt, ahogyan a kamu nyereményjátékosat is, milyen meglepő, ugyebár) ugyanis olyan pólókat és ékszereket mutogatott, amiket állítása szerint ő varrt/készített. A vicc csak az volt, hogy szinte minden "általa varrt" pólóból kilátszott a címke, a karkötők pedig ugyanazok voltak, amiket abban az időben árultak a New Yorkerben. Miután sokan megjegyezték neki ezeket dolgokat, letörölte a videót.

De nálam a nyereményjátékkal ásta el magát, szánalmas húzás volt tőle, bár igazat megvallva, mindig is éreztem, hogy valami nincs rendben ezzel a csajjal, már az első videóiból valami furcsaság sejlett nekem. Nem tudom elmondani, hogy pontosan mit éreztem, de furcsa lánynak tartom.

Én már nem igazán nézem a videóit, mert idegesít a hangja és a megjátszós modora. Meg persze nem is tudnék támogatni egy ilyen embert, aki sok tízezer embert ver át, majd bármiféle megtorlás nélkül megússza...

2014. aug. 2. 11:13
 59/81 anonim ***** válasza:
97%

Én csak azt nem értem, hogyha tényleg annyira szereti a követőit, amennyire azt minden videóban hangsúlyozza, hogy volt képe ezt megcsinálni? Rohadt szánalmas. Én még nézem a videóit, de már egyáltalán nem szimpatikus.

Gabi viszont nagyon sokat változott, sokkal kifinomultabb lett az ízlése, kikupálódott a videók tekintetében is. Ez érthető, hiszen még kislány volt, mikor elkezdte a videózást.

Anna viszont ez után az eset után nagyon elásta magát nálam... És nem értem, hogy még miért szeretik ezek után is olyan sokan.

Ja meg ami idegesít, hogy mindenki elkezdte (Ehssty után) valami cuki néven hívni a követőit, pl. szeretetgombócok meg puszedlik meg mit tudom én...

2014. aug. 2. 11:41
 60/81 anonim ***** válasza:
100%
Ha már itt tartunk, tényleg nagyon idegesítő, hogy most mindenki ilyen béna neveket ad a nézőinek... Puszedli? Vattapamacs? Meg még tököm tudja mik... Rizslabdacs koppintás. Kíváncsi leszek, hogy 2-3 hónap múlva is nevük lesz a nézőknek. (Esztit leszámítva, Ő már mióta így hívja a nézőit)
2014. aug. 7. 19:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!